Nico Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Więc pomierzyłem tak jak piszesz i wychodzi 122mm,więc ma się to nijak do tego co pisze VIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) wysłałem ci screena z serwisówki na PW ew tu-rozrząd Edytowane 19 Lipca 2008 przez VIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Zły pomiar. Mierzysz od lewej krawędzi pierwszej ośki do lewej krawędzi tej ostatniej zaznaczonej. Na skanie który podesłał VIKI jest pokazane inaczej.Więc kto ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Nie mam czasu ani ochoty tłumaczyć wszystkiego od podstaw.Na skanie masz rysunek a ja napisałem jak pomierzyć. Obydwie podpowiedzi są prawidłowe.Kim jesteś z zawodu że masz takie problemy z mechaniką? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) jaja są jeszcze lepsze- nie dał mi temat spokoju, zmierzyłem łańcuszek(używany więc+-) od pina do pina i wychodzi na to że, w niemieckiej serwisówce jest "czeski błąd"chyba powinno być120,0-127,4128,9może ktoś coś znajdzie w innej serwisówce i porówna Edytowane 20 Lipca 2008 przez VIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz72 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witajcie! Własnie sprawdzałem w mojej serwisie i jest tak jak pisze VIKI - 127,0- 127,4. Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Może Nico zmierzy na moto tak jak w serwisówce i coś się dowiemy, jutro jeszcze się postaram o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz72 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ja też jutro sprawdze jakie są wymiary bo akurat mam drugi silnik ze zdjętą pokrywą zaworów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Tak jak napisałem pare postów wcześniej 122mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 a może to ma być tak120,00-120,74120,89chociaz z przyłożenia setki trudno zmierzyć.ma ktoś pomysł ?mi na samym używanym łańcuśzku bez naciągu na 20 pinach po średnicy wyszło ok.120,75 czyli to by miało potwierdzić że, serwisówka ma błąd ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi