Przemek PbS Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Kto z forumowiczów wybiera sie na 9ta juz edycje zlotu do Debrzna ? Jezdze tam od 3 czy 4 lat i jest to jeden z lepszych zlotow na ktorych bywalem. Zlot nad jeziorkiem,wjazd 40 zl (blacha,koszulka,browar,kawalek pieczonego swiniaka :buttrock: ) teren ogrodzony i dobrze strzezony. Wiec kto bedzie? A wiecej info na plonacewaly.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) Ja na bank ze swoim plecaczkiem się w Debrznie melduję :biggrin: I z tego co wiem kilka osób z którymi byliśmy na "Gawrze" u Grizzlies ,tez się tam wybiera :icon_mrgreen: Edytowane 15 Lipca 2008 przez pik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalm81 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja na bank ze swoim plecaczkiem się w Debrznie melduję :biggrin: I z tego co wiem kila osób z którymi byliśmy na "Gawrze" u Grizzlies ,tez się tam wybiera :icon_biggrin: Chętnie się do Was podłączę. Dobrze wiedzieć, że ktoś z okolicy wybiera się do Debrzna. :biggrin: Miło będzie wychylić znowu razem jakiś browarek. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jak ogarne trike to będe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Grizllies to tradycyjnie z Prezesem wszystkich Prezesów przyjedzie, :P Ja sie zastanawiam czy czasem w czwartek nie pozalegac tam :D heu heu heu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Grizllies to tradycyjnie z Prezesem wszystkich Prezesów przyjedzie,Znaczy się , będzie tradycyjnie palenie rowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Znaczy się , będzie tradycyjnie palenie rowa :banghead: Tego mówić nie trzeba- to jest oczywista oczywistość! :lalag: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 czy oni specjalnie co roku wybierają termin zbieżny z woodstockiem?z tych samych powodów jak co roku mnie niestety nie będzieniestety, ponieważ słyszałem że jest nieźle Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Konrad , uważam że warto by było zaliczyć Debrzno. Na woodstok sobie jeszcze pojedziez a co jesli -odpukac- debrzna juz nie bedzie? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgadzam sie, to najlepsza impreza na której zawsze bywam. Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 wiesz, dobrych zlotów jest w sezonie kilka a woodstocków nie:)a i tak wątpię żeby debrzno było lepsze niż krotoszyn:) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Dla odmiany zamiast na woodstock przyjedz do debrzna a zapewniam nie pozalujesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgadzam się z Przemem. Ciekawe czy jakaś wiara z forum sie pokaże :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Nooo ja bede !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 oooo, ja mogę zaręczyć, że w debrznie się nie da nudzić!nawet jak pogoda do bani, to zabawa jest super.a tak swoją drogą, to ciekawe czy w tym roku też będzie padać??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi