qurim Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) Czy do rozbiórki przedniego zawieszenia jest potrzebny klucz-nasadka czy imbus? Chodzi mi o odkręcenie dolnej lagi. Długi ten klucz ma być? Ile oleju ma być na 1 lagę? Czy przód k4 dużo rożni się od K1? Mam serwisówkę K1 i lukam na rysunki przodu ale K4 może być coś innego.Jeśli ktoś mógłby zapodać skan/screen strony manuala z przednim zawiasem to byłoby git. Pozdro. EDIT:Dzięki Panowie za zaj***ście wyczerpujące odpodziedzi. Jestem bardzo wdzięczny. Sybciej było sciągnąć serwisówkę więc sobie poradziłem. A zawieszenie łatwe jak bułka z masłem więc było spoks. Szkoda ze na 4um nie ma ani jednego kumatego mechanika, same mohery tylko. Edytowane 14 Lipca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A dlaczego nie napisałeś w :Sport/Naked/Turystyk/Turystyczne Enduro ???Tam masz temat wyczerpujący o tym modelu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dzięki Panowie za zaj***ście wyczerpujące odpodziedzi. Jestem bardzo wdzięczny. Sybciej było sciągnąć serwisówkę więc sobie poradziłem. A zawieszenie łatwe jak bułka z masłem więc było spoks. Szkoda ze na 4um nie ma ani jednego kumatego mechanika, same mohery tylko. Ostatnio forum nie chodziło :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A dlaczego nie napisałeś w :Sport/Naked/Turystyk/Turystyczne Enduro ???Tam masz temat wyczerpujący o tym modelu.Pewnie dlatego, że przenieśliby go tutaj mówiąc-nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi