Dariow Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Ja właśnie odebrałem swoją szybę z MGG do Royal Stara i też jestem zadowolony, miałem drobną poprawkę ale robili moja szybe chyba pierwszy raz więc maja wybaczone Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Dariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruiSeR Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pablo , ja mam szybe 41cm od lampy jak by było 50 cm to dla mnie było by idealnie . 180 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 wzrostu mam 187, a szybe zmierze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziuq Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 dzięki koledzy za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 moja szyba jest wysoka 61 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil600f Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam. Mam tłumik Yamahy ale niewiem od czego. Podejrzewam że to jest właśnie do motocykli które tutaj omawiacie. Mógłby ktoś tu zerknąć i rozwiać moje wątpliwości? Z góry dziękuję. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/158379-pomozcie-zidentyfikowac-tlumik/page__p__2007494&do=findComment&comment=2007494 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANKENSTEIN Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tak dokładnie, to jest tłumik fabryczny od XVS1300 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Cruiser, a dlaczego Twoja szyba nie pasuje Ci w zupelnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruiSeR Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 50 cm miał bym szybe na lini oczu , większy konfort . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) lista wpłat ( i uczestników)na dzień 04-01-2012 r 1.śp Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik - 30,004-5. pyra + ebata - Wlkp -60,006.MarMar - Kołobrzeg - 30,007-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław - 30,0011. erykma - Norwegia - 30,0012.-13. Karo +1 - Warszawa -30,0014. duńczyk- Zagłębie na Śląsku15. Elemeledudek - Katowice16-17. Frankenstein + żmija - frankensteinowo - 60,0018. jesz -Warszawa19. cruiSeR - Płock - bez noclegu20-21 przemitas + 1 -Spała są to wpłaty z godz18.00 (godzina księgowania w moim banku)zaliczka dotyczy noclegu, tak że proszę o wpłaty od osób nocujących. Rezerwujemy 3 domki 21 miejsc noclegowych. Nie wiem co zrobimy gdyby nocujących było mniej,lub część bedzie chciała nocować tylko 1 noc. Nie przewiduję żadnych innych kosztów do samej imprezy. Myślę że ew posiłki zrobimy sami lub zamówimy na miejscu i zapłacimy na miejscu. Jest Knajpka co dowiezie nam obiad ca 20-25 zł na ośrodek. Można negocjować posiłki z właścicielem ośrodka.proszę o uwagi i sugestieew moje błędy dot wpłat na pw Edytowane 4 Stycznia 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Pyra-tak jak piszesz.Czas pokaże jak sie sytuacja rozwinie i ile będzie osób.Śniadanka myślę we wlasnym zakresie(czajniki chyba będą w pokojach),wieczorem jak pogoda dopisze to jakies ognisko,więc w zasadzie wchodziłby w rachubę tylko obiad w sobotę.Chyba że właściciel ośrodka da jakieś sensowne ceny na posiłki,wtedy można skorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) 1.śp Kostass-Łódź/Kalisz -----2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik - 30,004-5. pyra + ebata - Wlkp -60,006.MarMar - Kołobrzeg - 30,007-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław - 30,0011. erykma - Norwegia - 30,0012.-13. Karo +1 - Warszawa -30,0014. duńczyk- Zagłębie na Śląsku15. Elemeledudek - Katowice16-17. Frankenstein + żmija - frankensteinowo - 60,0018. jesz -Warszawa19. cruiSeR - Płock - bez noclegu20-21 przemitas + 1 -Spała -30,00 zaliczka jest od każdej osoby nocującej - w tym plecaczka - proszę uzupełnić ( bo mi zabraknie na przedpłatę ) Edytowane 5 Stycznia 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCJAN70 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam z tej strony RENIA pisze z konta męża dzisiaj zrobiłam przelew na to spotkanie w kwietniu pozdrawiam i dozobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam, pytanko mam, czy jest sens kupowac taka srube magnetyczna: http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-XVS1300-Midnight-Star-07-12-Oil-Drain-Sump-Plug-Bolt-Washer-x-2-/150906285122?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2322b72c42 czy zwykla wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Karo jesteś pewien, że Metzeler robi nasz rozmiar ? jak szukałem, to na tył tylko Bridgeston i Dunlop - Kupiłem komplet Bridgeston, choć poprzednia tylna starczyła na 12-13 tys km, przednia 17 tys km oczywiście popełniłem błąd... a z tego się to wzięło, że zakładałem dunlopy.... :) Bridgeston i Dunlop, a nie Metzeler.... przepraszam Metzeler może być na przód, bo tu rozmiar jest standardowy, ale ponoć, i zgadzam się z taką opinią, lepiej mieć kapcie o takich samych parametrach....fakt, nie mamy sportowych maszyn, opony nie da się zamknąć, bo szorują podesty (albo co gorsza można złapać grunt śrubą pod podestem, a to już trochę zmienia trajektorię lotu....), ale moim zdaniem dobrze, gdy opony podobnie reagują na wodę, temperaturę, trzymają się podobnie, itd. jest wtedy bardziej przewidywalnie, choć na MS to raczej wielkiego szału do przewidywania to nie ma... :) ale zasada sama w sobie jest słuszna. Witam, pytanko mam, czy jest sens kupowac taka srube magnetyczna: http://www.ebay.co.u...=item2322b72c42 czy zwykla wystarczy? kupuj magnetyczną. jak się jakiś syf-opiłek gdzieś zetrze, to na postoju spłynie toto na dno miski i po to robi się śruby magnetyczne, żeby te opiłki trzymały w jednym miejscu.... a później możesz sobie przy wymianie wszystkie opiłki wziąć i poprzyklejać w miejsca, z których poodpadały ;) Witam. Mam tłumik Yamahy ale niewiem od czego. Podejrzewam że to jest właśnie do motocykli które tutaj omawiacie. Mógłby ktoś tu zerknąć i rozwiać moje wątpliwości? Z góry dziękuję. http://forum.motocyk...94#entry2007494 komin fabryczny od XVS, tak jak napisał Frankestein, ale generalnie to jakaś ciekawa historia jest - np. ktoś sprzedaje moto i dorzuca komin od innego sprzętu, a Kamil na 600-tce wie, że komin jest cichy.... :) :) :) pozdro! Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Karo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi