_Pablo_ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 przywieźli mi wczoraj mojego "potfura " z wymienioną linią paliwową .Rozmawiałem na tematy akcji serwisowych i ta akcja dotycząca tej linii paliwowej jest ogólnoświatowa także podlegają jej wszystkie motocykle co się łapią na wymiane ( decyduje nr VIN ), bez względu gdzie kupione . Ogólnie na akcje serwisową jest przeznaczone 40 tys moto. Niestety nasze serwisy niechętnie do tego podchodzą , ponieważ jest to akcja "mało dochodowa" Także trzeba upominać się o swoje i trafić na uczciwy serwis. Mi w Łodzi jak sprawdzali VIN to powiedzieli że nie ma dla mnie przewidzianej żadnej akcji a chłopaki z Yamaha Motor-Beskid podeszli do tematu rzetelnie i sprawę rozkminili w centrali za co im chwała :notworthy: Dla nich słowa uznania a dla potfura nowa linia :clap: Sprawiedliwie :-) Także Panie i Panowie pytać się bo warto . Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesz Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja miałem podobnie - w serwisie (tym co to radzili żeby nie wierzyć we wszystko co na forach jest napisane) zostawiłem swoje namiary, mieli oddzwonić lub odpisać. Czekam do dziś. Zadzwoniłem do drugiego - potwierdzili w ciągu 2 dni że łapię się na serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja miałem podobnie - w serwisie (tym co to radzili żeby nie wierzyć we wszystko co na forach jest napisane) zostawiłem swoje namiary, mieli oddzwonić lub odpisać. Czekam do dziś. Zadzwoniłem do drugiego - potwierdzili w ciągu 2 dni że łapię się na serwis Ja bym tam oddzwonil i zapytal sie skad oni biora informacje, skoro inny serwis, podal bym lokalizacje, stwierdzil, ze jednak moto jest zaliczane do akcji serwisowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Ja miałem podobnie - w serwisie (tym co to radzili żeby nie wierzyć we wszystko co na forach jest napisane) zostawiłem swoje namiary, mieli oddzwonić lub odpisać. Czekam do dziś. Zadzwoniłem do drugiego - potwierdzili w ciągu 2 dni że łapię się na serwispisz maila tam: [email protected] , opisz całą sytuację z zapytaniem o oficjalne stanowisko YMP Edytowane 12 Grudnia 2012 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Dzisiaj dostalem informacje z serwisu, ze naprawa jest gratisowa :) Trwalo to kilka dni, ale wedlug obietnicy gosc z serwisu sprawdzil i sie odezwal. Tak jak napisal Pablo, akcja jest ogolnoswiatowa, wiec egzemplarze zza wielkiej wody podlegaja takze naprawie. Dlatego drodzy koledzy sprawdzac czy numery VIN lapia sie w przedziale i jesli tak, to domagac sie naprawy. Ja jeszcze tylko sprawdze czy w Norwegii da rade to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemitas Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam Panowie a w szczególności Pablo(wreszcie dotarłem do Waszego forum) 1.Kostass-Łódź/Kalisz2.Królik-Kalisz3. Pablo - Łódź/Rybnik4-5. pyra + Beata - Wlkp6.MarMar - Kołobrzeg7-8. RENIA i LUCJAN -Tychy9. Wiedźma - Puszcza.........10. Wadera -Wrocław11. erykma - Norwegia12.-13. Karo +1 - Warszawa14. duńczyk- Zagłębie na Śląsku15. Elemeledudek - Katowice16-17. Frankenstein + żmija - frankensteinowo18. jesz -Warszawa19. cruiSeR - Płock - bez noclegu20 przemitas + 1 -Spała z noclegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 siemka Przemek ;-) Lepiej późno niż wcale :clap: Widzę że się wpisałeś na listę to będzie w końcu okazja dłużej porozmawiać Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Drodzy koledzy i kolezanki, dostalem wlasnie wiadomosc, ze nasz kolega i jeden z glownych inicjatorw naszego przyszlego spotknia Pawel-Kostass, wczoraj zmarl. Jestem zalamany i zrozpaczony. Pokoj Jego Duszy Edytowane 19 Grudnia 2012 przez erykma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ???!!!!!!!Jak, co się stało?Kurde, przeciez to młody człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Nic nie wiem, dostalem tylko wiadomosc od jego partnerki, ze Pawel wczoraj zmarl Edytowane 19 Grudnia 2012 przez erykma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 No jakkolwiek by nie było to strasznie przykra wiadomość.Mam tylko nadzieje, że nie skusił sie na przejażdżke motocyklową przy tej pogodzie i nie zabiła go jego (nasza) pasja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Podobno serce.....Przykra wiadomość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Straszna wiadomość :-( Az ciezko cokolwiek powiedziec. wyrazy współczucia dla Jego Najbliższych Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Brak słów - smutek , niedawno z nim rozmawiałem tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 W czwartek zamowil nowy motocykl i niestety nie dane mu bylo nacieszyc sie nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi