Icea_PL Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 ... zdjecia instruktarzowe pod adresem: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=19957763 :| ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 powiem ci szczerze ze to jest zle ale jeszcze nie tragiczne, moj qmpel robil kliny z tektory o_O, przerobil go na crosa, gdyby jeszcze tylko do przerobil to pol biedy ale on do tego jezdzil na nim jak na crosie, moze uda mi sie pyknac jakies fotki niedlogo jesli to jeszcze jeest w jednym kawalku ;) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 No wiesz Ice, nie każdego stać na crossa, a jak chłopak sobie coś takiego zrobi, to jeszcze będzie miał radochę :lol:Jego sprzęt, niech robi co chce..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 taa ;) ale to nie jest cross ... nawet go nie przypomina, jak na moj gust to jest "złom 2004".Gdyby napisal - przerobiony na moto do lasu ... ale nie na crossa :lol: I jeszcze ten tytul: "Romet Cross - Super Tuning " :lol: :lol: :lol: ale jazda :lol: on do tego jezdzil na nim jak na crosie gdyby jezdzil na nim jak na crossie przy pierwszym hopku zlamalby rame :mrgreen: lub ciekawsza opcja - polamal by siebie. EDIT: lol - gosc ma dokumenty do tego :), kurcze szkoda ze nie zrekonstruowal orginalu :| , praktycznie niczym by sie nie roznil a nawet ladnie by wygladal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 kurcze szkoda ze nie zrekonstruowal orginalu :| ' date=' praktycznie niczym by sie nie roznil a nawet ladnie by wygladal...[/quote'] Nie wiesz, że na temat gustu się nie dyskutuje?? :lol: Ale "cross" lepiej brzmi, i dużo ludzi na zwykłe enduro (czasem i funduro) tak mówią. :lol: Faktycznie to wygląda, jakby kompletował przypadkowe części ze złomu, ale jak mu sięto podoba...... Ja jeśli miałbym wybierać między crossem(takim prawdziwym :mrgreen: ) a enduro, to chybawziąłbym enduro, jest bardziej uniwersalne, a crossa by się zarżnęło jeżdżąc na niskich obrotach po mieście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ja jeśli miałbym wybierać między crossem(takim prawdziwym ) a enduro, to chyba wziąłbym enduro, jest bardziej uniwersalne, a crossa by się zarżnęło jeżdżąc na niskich obrotach po mieście. Ja w tym miejscu, mialbym jeden z najwiekszych dylematow... crossiki lataja pod samym niebem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 E tam moim zdaniem nie jest zły.Nie ma naklejek Honda czy czegoś tego pokroju.Chłopaka widać nie było stać na enduro z prawdziwego zdażenia to sobie radził jak mógł.Niemniej tytuł aukcji jest niezły :lol: Zwróćcie uwage na język... pisownie, gramatyke. Wszystko poprawnie, zazwyczaj na aukcjach wiejskiego tuningu aż roi się od porażających ortów no i język zawsze jakiś taki... prowincjonalny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 13 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zwróćcie uwage na język... faktycznie ... masz racje, stylistyka takze nie nalezy do najgorszej. Chłopaka widać nie było stać na enduro z prawdziwego zdażenia to sobie radził jak mógł. Jak na moj gust - to enduraka nie przypomina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 A tak BTW: nie wiem czy wiecie ale romet produkowal swego czasu enduro ;-)wabilo sie to romet 50-ts-1 :-) i jak na moj gust wygladalo calkiem sympatycznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 13 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 zapodaj fotki m16 (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 Jak na moj gust - to enduraka nie przypomina... Tak jak twój "wyczyn" :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 13 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 Tak jak twój "wyczyn" jaki "wyczyn" nie wiem o czym mowisz ?! ;) :lol: ja mam tylko lekki male endurko :lol: :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 zapodaj fotki m16 (?)mowisz masz ;-) Zasadnicze roznice miedzy nim a 50-t-1 to:blotniki (szczegolnie przedni)tlumik poprowadzony wysoko i oslonietykrotka kierownicainne klamkiznacznie skrucony bagaznik i jeszcze pare drobnych detali moim skromnym zdaniem jest ladniejszy niz simson enduro :-) chociaz i tak z enduro nie ma wiele wspulnego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 13 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 zapodaj fotki m16 (?)mowisz masz ;-)Obrazek suodkie ... ten "kierownik" troszke draga przypomina :lol: moim skromnym zdaniem jest ladniejszy niz simson enduro chociaz i tak z enduro nie ma wiele wspulnego gdyby nie ta lampa, w sumie masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 WitamAz zal mi tego biednego ogara. Co z nim zrobili barbazyncy jedni. Pomaszczę!! ;) :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi