lewar84 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam,czas zmienic yzf 750 na coś nowszego. No i tu jest problem: na co się zdecydować????????????szukam moto do 15 000 PLN, najchętniej V-ka(dźwięk), min 110 KM. Po głowie chodzi mi SV 1000, ale myśle też o R6, R1, GSXR, ninja 636. skłaniam sie bardziej ku SV - super dźwięk i wygodna pozycja, R6 R1 GSXR fajne przyspieszenie i fantastyczny wygląd.pomóżcie co wybrać, może ktoś chce sprzedać coś fajnego w okolicy Poznania. Może ktoś jeździł wszystkimi powyższymi i przedstawi jakieś sensowne porównanie, zwłaszcza że sezon sie kończy i ludzie wyzbywają sie maszyn za dobrą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 W Poznaniu u kolegi stoi zadbany Thunderace na sprzedaz, tak ze wiesz, szczegoly na pw jakby co ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewar84 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 myślę o czyms nowszym, najlepiej na wtrysku,żeby z gaziorami juz nie walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jak masz budżet 15k, to rozejrzyj się za Aprilią RSV 1000 R lub Hondą VTR 1000 SP-2. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 moj tlr jest do pogonienia ale to 98 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewar84 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 No i po zawodach, nabyłem SV 1000 :), na kominach microna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 pokaz fotki moto nie swoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes434 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Witam mam litrowa sv s jako pierwsze moto na poważnie gdyż nie wliczam WSK jako szybkiego motoru :) . Zrobiłem nim tylko 5kkm gdyż moto kupiłem pod koniec lipca ale jakieś małe zdanie moge powiedzieć. Zacznę od wad po zrobieniu ciurkiem 200 km już siedzenie robi się nie wygodne. Na zbiorniku najmniej wyszło 190km normalnie 230 do zapalenia rezerwy.Trzeba jeszcze uważać jak jest mokro przy redukcji biegów V hamuje silnikiem dużo mocniej od rzędówki i potrafi zablokować koło nawet na suchym. Wygodna pozycja ale to może zasługa wymiany kiery. Mam przewody w stalowym oplocie wymienione tłumiki . Głos moto boski.Moto kupiłem zadbane i doinwestowane tylko wymiana płynów ustrojowych wiec jestem zadowolony z moto i osoby co mi je sprzedała. :biggrin:Zastanawiałem się nad kilo fazerem ale wszyła SV-ka i nie żaluje brat ma FZ1 z 2006 a mój z 2003 i bym się nie zamienił.Teraz poszukuje stelaża do kufrów. Dodatkowo do moto nabyłem CB radio i motooiler. Jak znajdę stelaż trzeba będzie to montować i rozpocząć nowy sezon. Edytowane 17 Lutego 2012 przez prezes434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ile ci pali na 100km ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes434 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 zbiornik 17litrow średnio robię 230km troszkę ponad 7 litrów. Stanowczo za mała pojemność zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 to samo mam przy tl bardzo podobne spalanie i tez troche maly zbiornik paliwa. hayabusa pod tym wzgledem zdecydowanie wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes434 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) GSXR 1300 to moj nastepny motor :rolleyes: ale musze sprawdzić jak na nim się siedzi czy bedzie wygodny jak mój obecny. Edytowane 17 Lutego 2012 przez prezes434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 gwarantuje ci ze będzie wygodniejsza :) i juz jej raczej nie zamienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes434 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Jak na razie ważniejsza budowa domu może za jakieś dwa trzy lata jak umiejętności staną się odpowiednie, choć wcześniej muszę.zobaczyć jak na niej się siedzi. Myślę o hajce z roku 2008 i młodszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi