neopapaj Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Cz ktoś może mi podpowiedzieć na którym boku rozpoławiać silnik Hondy CR 125, żeby mi się skrzynia biegów nie rozsypała? Pierwszy raz to będę robił więc proszę o wyrozumiałość i może jakieś inne sugestie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Witam. Ja poradzę Ci zdejmować prawy karter bo tak sam robię(wsio zostaje w tym co jest zapłon). A o jakieś inne sugestie (np. jak skrzynie złożyć)możesz pytać na pw. :icon_rolleyes: Pozdro Edytowane 2 Lipca 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam. Ja poradzę Ci zdejmować prawy karter bo tak sam robię(wsio zostaje w tym co jest zapłon). A o jakieś inne sugestie (np. jak skrzynie złożyć)możesz pytać na pw. :lalag: Pozdroale w hondzie zapłon jest z lewej strony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Wydaje mi się, że jak nie odkręcisz kosza sprzęgłowego to nic ci nie wyleci. Ja też tak schizowałem jak rozpoławiałem silnik od 426 i nic nie odpadło, potem chciałem specjalnie skrzynie rozłożyć, ale to nie jest tak hop chyba tylko 2 tryby mi się udało zdjąć, także sie nie martw. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) ale w hondzie zapłon jest z lewej strony :)Czytaj ze zrozumieniem. :icon_eek: Zapłon jest po lewej stronie na lewym karterze a napisałem żeby zdjąć prawy.ps. O skrzynie nie ma co się bać że wyleci. Edytowane 3 Lipca 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neopapaj Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 No to wielkie dzięki koledzy! Kiedyś musi być pierwszy raz! W razie problemów na pewno będę pytał. Pozdrowienia wszystkim! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi