Szymon871 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 czy znacie jakiś dobry mocny produkt do sklejenia czachy i ogólnie w plastików?? miałem mały wypadek i potrzebuje czegoś dobrego do poskładania dwóch owiewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Opalarka, albo dobry zakład trudniący się w klejeniu plastików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Lutownica z regulowaną mocą, powiem Ci że jak skleiłem swoje w ten sposób to było lepiej niż jak wcześcnie goście mi skleili w zakładzie tylko że im zeszło pół godziny a mi 2 dni :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Rozgrzebie temat .. A wiec przy mojej Aprili Rs pekl spaw trzymajacy lewa owiewke .. Byl on zespawany z rama .. Czym moge go skleic ? Czy np. Pokxylina bedzie dobra ? Czy moze lepiej jakis sylikon ;/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Pokaż na fotce o co chodzi. Nie każdy miał do czynienia z RS 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Jutro zrobie fote i wstawie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Wiec dodaje :D : http://img77.imageshack.us/img77/7730/zdjcia0013hd7.th.jpghttp://images32.fotosik.pl/306/9e4d10afbaec9424.jpghttp://img234.imageshack.us/img234/4981/zdjcia0014mf9.th.jpg Edytowane 2 Lipca 2008 przez Mateusz149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Zaje... dużo widać, pozatym to chyba kawał metalu, to go spawasz z metalem od ktorego się odczepił. Co za problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Kurde .. Czlowieku co ty masz do mnie ? Naprawde nudzi Ci sie ? Nie chce takich zlosliwych odpowiedzi wiesz ;/ Zal mi Ciebie ;(On sie nie odczpeil tylko wyrwal jak juz .. Spawac ? Ciekawe jak tam dojsc .. ? Zadnego dostepu .. Zdjecie powinno Ci wystarczyc jezeli8 taki specjalista ;/ A tu zongA 2 zdjecie z tych trzech .. Widac na nim wszytko ale to margines ;/ Edytowane 2 Lipca 2008 przez Mateusz149 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Nie burmusz się, bo fotki są kiepskie. Co do Twoich pomysłów: zapomnij o klejeniu a o jakimś silikonie tym bardziej :-).Tylko spawanie. Dojście się znajdzie, ale trzeba zdemontować wszycho, by tam dojść. Sam zapomnij, że sobie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Kurde .. Czlowieku co ty masz do mnie ? Naprawde nudzi Ci sie ? Nie chce takich zlosliwych odpowiedzi wiesz ;/ Zal mi Ciebie ;(Mi Ciebie tym bardziej żal. Powiedziałem co masz zrobić, a Ty się jeszcze pienisz... Po co pytasz, skoro i tak odpowiedź Ci nie pasuje? Zrób po swojemu, jak masz gdzieś rady uzyskane na forum.On sie nie odczpeil tylko wyrwal jak juzCo za różnica, wiadomo o co chodzi.Ciekawe jak tam dojsc .. ? Zadnego dostepJa tego za Ciebie nie pospawam. To jedyne wyjście, wiec rusz głową i coś wymyśl.Zdjecie powinno Ci wystarczycDałbyś zdjęcia lepszej jakości, to może cośbym zobaczył. I nie pień się już tak. Nikt Ci źle nie życzy, nikt Ci źle nic nie mówi, więc po co to? Podnosisz tym swoje EGO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ok .. Ale prezciez ja grzecznie ;P Fotki nie najlepsze choc na tej drugiej widac sporo :P Poprostu spaw puscil .. Najlepszym rozwiazaniem bedzie pospawanie tego fakt :flesje: Nie wiem jak tam dojde ;/ Dzieki .. I sorka jestem niedoswiadczony, mlody .. Itd ;P PozdrAwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi