Dr. Barney Opublikowano 10 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 WitamByć może niedługo kupie sobie Simsona i chciałbym się Was poradzić który mógłbym ewentualnie wybrać s51 czy SR50?Co byscie mi doradzili? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 10 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 Tylko i wyłącznie S-51 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 10 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 praktyka? to SR 50 - wiecej miejsca, miejsce na plecak/zakupy czy inne takie, nie chlapie, nie wieje po nogach... sentyment? to s51.. klasyczny wyglad (chyba mozna tak powiedziec?) i wogole tak jakos... poprostu to bardziej przypomina motocykl... najlesza opcja moim zdaniem to simson enduro.. zycze udanego zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 10 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 obydwa z wymienionych sprzetow maja swoje zalety...na SR50 bez problemu posadzisz bagaz, tak jak ktos powiedzial nie wieje i spokojnie mozesz jechac w deszczu nie martwiac sie o przemoczone buty i nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 11 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2004 WitamA za ile mógłbym kupić dobrego Simsona s51 około mojego wieku (może troche młodszego :twisted: :lol: 8) ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2004 1200-1300 comfort, enduro zazwyczaj są zarżnięte, bo wieśniaki myślą ze to cross, wiec dobre enduro 1600-1800 Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2004 Tylko i wyłącznie S-51 8) Popieram, tym bardziej że s-51 tańsze są (przeważnie)Oddałem głos na s-51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 11 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2004 Oddalem glos na sr50(a co zescie mysleli ze na s51? :)). Jak dla mnie fajny skuterek, w miare wysoko zawieszony, z dusza, duza kanapa, wygodny, miekko zawieszony. Ja za swojego dalem 1500zl. ;) Ale i tak kupisz to co bedziesz chcial :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 11 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2004 Jeśli już to tylko S51. SR 50 to taki ni skuter, ni motocykl,bo żaden prawdziwy skuter nie ma manualnej skrzyni biegów.S51 to namiastka motocykla i wg. mnie fajnie wygląda. :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 11 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2004 SR 50 to taki ni skuter' date=' ni motocykl,bo żaden prawdziwy skuter nie ma manualnej skrzyni biegów.[/quote']I to wlasnie jest w nim piekne ;) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 11 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2004 praktyka? to SR 50 - wiecej miejsca, miejsce na plecak/zakupy czy inne takie, nie chlapie, nie wieje po nogach... tu jest duzy plus ... ale jako zwolennik innej pozycji siedzacej :) oddalem glos (jako pierwszy zreszta :) ) na s51 ... moze i wieje, moze mniej komfortu ale przypomina bardziej moto ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 11 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2004 SR ;) :Większa poręcznosć, bez problemu jedziesz na zakupy itp, wg. mnie znacznie lepszy schowek (pod siedzeniem), niemały prześwit, lepiej wyglada :), przewody poosłaniane itpAcha wygodniejszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ja oddałem głos na SR50. Według mnie jest o wiele lepszy od S51. Jak bys chciał to moge wrzucić artykuł o SR50, który napisałem do gazetki szkolnej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 12 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 WitamJa chyba raczej sie będe skałaniał ku s51 jak ( widać po ankiecie ;) :) :lol: ) większość.Jakos bardziej mi sie podoba, ale decyzji jeszcze nie podjąłem ostatecznej....... 8) :lol: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ja oddałem głos na SR50. Według mnie jest o wiele lepszy od S51. Jak bys chciał to moge wrzucić artykuł o SR50, który napisałem do gazetki szkolnej no to dawaj :) ... z checia poczytam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi