Adam M. Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Paliwo dochodzi do swiec? Masz iskre na swiecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja 10 godzin temu, Cygi84 napisał: Witam może mi ktoś pomóc mam suzuki gsx750f przez rok nie była odpalana a teraz tylko kreci i nie chce zaskoczyć ktoś wie oco chodzi Wiesz co, z szacunku do ludzi których prosisz o pomoc to byś się trochę przyłożył. "długo stał i nie odpala. Co może być?" krótka odpowiedź - wszystko. Zanim zapytasz to sprawdź podstawowe rzeczy - czy podaje paliwo, czy jest iskra. Czy paliwo świeże. Czy układ paliwowy ma odpowietrzenie. Czy aku dobre (iskra), czy w airboxie nie ma gniazda myszy, itd. Sprawdź powyższe - ale naprawdę a nie," zajrzałem do baku, paliwo jest" i raportuj. To może coś się uda pomóc. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi