typeR Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Czy skóra nadaje się do śmigania w deszczu? Jeżeli jedziemy na trasie i złapie nas ulewa, to jest się czego obawiać, czy śmiało można :icon_evil: Jakie macie doświadczenia? Cytuj http://lolcats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 jaka skóra? impregnowana, z membraną? tak, jak najbardziej :icon_evil:każda inna nie przystosowana przemoknie, a co gorsza nasiąknie: trudno potem dosuszyć, a nie wysuszona odpowiednio może zatęchnąćoczywiście wszystkie ciuchy przemakają, to tylko kwestia czasu i intensywności opadów, jak mawiają starzy preclejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tak jak pisze jeszua, zwykła skóra długo w deszczu nie da rady.Ale ja swoje skóry (tarbor, świńska) dość często impregnuje, dzięki czemu ostatnia, prawie godzinna jazda w niezbyt silnym deszczu nie spowodowała nasiąknięcia.Według mnie dobry wosk bardzo pomaga. Niestety cudów nie zdziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 i dlatego warto wozic kondona :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) moja nie dosc ze nasiaka to jeszcze ostro farbuje wiec jak masz jakies ciuszki pod spodem to masz na nich pozniej tecze :buttrock: Edytowane 1 Lipca 2008 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi