majkelpl Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jesli dobrze odczytalem intencje wynajmu domkow, to deal polega na tym ze domek trzyosobowy bedzie okupywac .... przynajmniej 7-8 wiec .... dasz rade sie gdzies zmiescic :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ale bestia to rosły menszczina jest... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja luksusów nie szukam i tak pewnie będzie mało spania a więcej śpiewania.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 a nawet lepiej kiedy nogi wystają na świeżym powietrzu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin73 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Doktor (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek)25. WRSławek (2 domki)26. majkelpl = ... + .... ( caly domek ) moze byc miejsce dla Marli27. Styka (2 domki)28. JERY (2 domki)29. Titi (1 domek)30. Marcin73 (1 domek) Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. Mariani2.EnduroMax3. wr0na4. Marla (Panowie! Dziewczyna! mrugacz.gif )5. Dominika Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Doktor (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek)25. WRSławek (2 domki)26. majkelpl = ... + .... ( caly domek ) moze byc miejsce dla Marli27. Styka (2 domki)28. JERY (2 domki)29. Titi (1 domek)30. Marcin73 (1 domek)31. Marla, Mariani (1 domek - 2 miejsca wolne) Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1.EnduroMax2. wr0na3. Dominika Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam po dłuższej nie obecnościNoooo to widzę ,że wesoło będzie mozliwe ,że jak znajdziemy nianie do dziecka też zawitamy ale tylko w sobotę na niedziele.......w dodatku samochodem.. moto jeszcze w ,,delikatnej" rozsypce A domek..... to sobie jakis spacyfikuje........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 WITASKI! :D Widzę,że grupa chętnych na Borkowy Zjazd rośnie w siłę. Liczba domków doszła do 34 i mam nadzieję,że zaklepanie takiej ilości domków nie będzie błędem. KARA za rezygnację będzie DOTKLIWA :P Plan przygotowałam. Jest deczko rozrywki,trochę muzyczki,wysiłku fizycznego i oczywiście czasu na integracjęprzy :icon_biggrin: z uczestnikami Zlotu.Pytałam czy chcecie znaczki zlotowe i cisza. Czyli nie ma sensu robić jak rozumiem?Macie jakies sugestie lub propozycje odnośnie Borkowych szaleństw? A może chcecie wyłącznie przyjechać , bawić się i spędzić czas we własnych grupach?Nie chcę nikomu narzucać wspólnych ognisk czy zabaw etc.Termin blisko więc napiszcie jak widzicie ten łikend w Borkach? Pozdrawiam --- Joaśka :D :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Potrzebuję jeszcze jeden domek. Czyli dla mnie były by dwa. Pozdrawiam :) Edytowane 6 Września 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 WITASKI! :notworthy: Pytałam czy chcecie znaczki zlotowe i cisza. Z tego co wiem, przynajmniej dwie osoby powiedzialy ze tak w tym ja :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jaka jest opłata za wjazd na zlot? Oprócz domków oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Koszyk półlitrówek i 2 skrzynki piwa na popitkę :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Koszyk półlitrówek i 2 skrzynki piwa na popitkę :) :P I to mi się podobuje :icon_twisted: Tylko muszę jakiś koszyk do motóra przyczepić. Do zobaczenia w Borkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 przyjechał bym kurcza, ale mi wyjdzie 350km w jedną strone, nie będe miał na tyle hajsu, żeby przyjechać. Może w przyszłym sezonie się uda Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej, Rafał5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Doktor (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek)25. WRSławek (2 domki)26. majkelpl = ... + .... ( caly domek ) moze byc miejsce dla Marli27. Styka (2 domki)28. JERY (2 domki)29. Titi (1 domek) + 1 domek = 2 domki30. Marcin73 (1 domek)31. Marla, Mariani (1 domek - 2 miejsca wolne) Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1.EnduroMax2. wr0na3. Dominika Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif To ile będzie tych domków razem? dopisałem jeden do siebie! Odnośnie propozycji i sugestii zlotowych; Rycho chce Striptis! - Chyba zrobić.- :) Jakby co to nie zgadzajcie się bo możemy tego nie przeżyć :) Edytowane 7 Września 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi