Adam Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Boże, nie przesadzajcie, narazie to jakiśtam artykulik w ktorym cholera wie ile jest prawdy. Borki są i będą w tym samym miejscu, a myśleć o zmianach bedziemy jak naprawde zamkna osrodek (przeniesiemy sie obok :flesje: ). Co do mojego poprzedniego posta, ja pamietam okolice zalewu sprzed 10 lat, gdy było tam pełno sklepików, atrakcji turystycznych a woda była jak w kranie stad te "czarne treści" :] Majkel, prosze o nie kombinowanie mi tu nic z Borkami, bo jeszcze tam ani razu nie byłeś a już chcesz odwoływać :wink:Jak co roku przyjedziemy, zachlamy sie jak świnie, nastepnego dnia pojedziemy zakopać motóry na plaże i znow sie narżniemy jak świnie. Wszystko wporzo:) Z namiotami można sobie przyjechać na ostatnią chwilę, napewno miejsce sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 bedzie co ma byc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jak co roku przyjedziemy, zachlamy sie jak świnie, nastepnego dnia pojedziemy zakopać motóry na plaże i znow sie narżniemy jak świnie. Wszystko wporzo:)Cholera, tyle lat jeżdżę do Borek a jeszcze nie byłem nad jeziorem... A może byłem? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 No ja sie nie dziwie, bo tam nie ma Jeziora ............... jest Zalew :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Majkel, prosze o nie kombinowanie mi tu nic z Borkami, bo jeszcze tam ani razu nie byłeś a już chcesz odwoływać : Ja odwolywac !!!!Swiete Miejsce Forumowych Spotkan ??? :D :wink: W zzzzzzzzyciu !!! :icon_mrgreen: Z namiotami można sobie przyjechać na ostatnią chwilę, napewno miejsce sie znajdzie. A co z domkami ???Joasia ma zarezerwowac czy samemu musze ???Zwyczajowo dopisac sie do listy czy co ??? ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Czytam,że 25 domków jest zaklepane ale w Ośrodku dowiedziałam się,że rezerwacja jest na 30 sztuk chałupek i jest możliwość zaklepania jeszcze kilku bo w sumie jest 50 domków w ośrodku.Jeśli jest jeszcze ktoś chętny to proszę pisać.Do końca sierpnia muszę wpłacić min. 500 zł zaliczki za domki. Skoro mamy zaklepane 25 domków a potrzeba 500 zł proponuję, żeby każdy domek wpłacił Joasi 20 zł zaliczki. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jestem ZA bo jak zaraz każdy uczestnik zacznie wpłacać Zaliczke to sie burdello zrobi :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 No to teraz Joasia musi podac numer konta, tak ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Cholera, tyle lat jeżdżę do Borek a jeszcze nie byłem nad jeziorem... A może byłem? Na tamie byłeś, i na żarciu przy tamie pewnie tyż to mozna uznac ze byłeś :icon_mrgreen: My zwykle jezdzimy na Treste. Można tam poprzylepiać sobie troche plazowego piachu do lancucha i porobić fotki (moj avatar), a potem wrocic do standardow zlotowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 jakby co to spie u joaski i agrama na podlodze, chyba ze mnie wywala na dwor :evil: ewentualnie jak mnie jakas samotna niewiasta zechce przygarnac to tez nie odmowie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Skoro mamy zaklepane 25 domków a potrzeba 500 zł proponuję, żeby każdy domek wpłacił Joasi 20 zł zaliczki. Co wy na to?Tak chyba będzie najwygodniej. Tylko żeby później kobita w recepcji odliczała te 20 zł od rachunku za domek. Wiadomo, że klucz dostaje (po zapłaceniu) osoba odpowiedzialna za chatkę.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Kto mnie przygarnie do domku?? Najlepiej jakies fajne i ladne kobiety:) Jestem zdrowy i czysty i prawie nie pije hihi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Kto mnie przygarnie do domku?? Najlepiej jakies fajne i ladne kobiety:) Jestem zdrowy i czysty i prawie nie pije hihi:)A Ja pracuje w Caritas i aktualnie pisze do was z Osetii :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Kto mnie przygarnie do domku?? Najlepiej jakies fajne i ladne kobiety:) Jestem zdrowy i czysty i prawie nie pije hihi:) byłem pierwszy, ustaw sie w kolejce :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) A ja nadal nie wiem czy dzwonic osobiscie czy dopisac sie do listy ??? :notworthy: Aaaaaaaaaa ............ dopisze sie, co mi tam Osoby odpowiedzialne za domki: 1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)...24. SWIRURADOM + połowa, niekoniecznie druga + Basefect + 1 /ewentualnie ktoś/ (cały domek) 25. Sławek + żona +.... (cały domek)26. Majkelpl + ... + ... ( caly domek od piatku, please ) Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi