przemek3578 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 a co z zimowymi Borkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 No właśnie mialem sie o to upomnieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Adam to co zarzućmy jakiś termin i trzeba się brać za robotę - myślę,że chętni się znajdą. Ci co byli w tamtym roku wiedzą,że warto!!! :buttrock: Ps.Kurcze jak ja dawno nie zaglądałem na Forum - w ostatnim czasie cierpię na brak czasu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 No właśnie ja też mam pierwszy wolny weekend gdzieś od początku listopada, a przyszlość wcale sie lepiej nie zapowiada. 16-18 stycznia, standardowo ośrodek (a raczej hotel) Borki i standardowo caly korytarz nalezy do nas. Komu pasuje, a kto przywiezie bimber? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 No a kto przywiezie bimber? Witam My z Nulką napewno bedziemy mysle ze i Listek bimbrem poczęstuje a u nas Anis koleg dobry Napitek pichci Anisówka sie zowie a bije po oczach łojjjjjj bijeeeee zapodajcie jakis sensowny Termin i Lubelskie sie zamelduje w Borkach :buttrock: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 ajjjj, pomarudzę, 16-18 stycznia mi nie pasi... Plizzz jakaś inna data? Bo chętnie bym przyjechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 W sumie termin jak dla mnie OK (ale jeśli padnie inna propozycja to też ją wezmę pod uwagę) Ja zgadzam się na 16-18 stycznia :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 W sumie termin jak dla mnie OK (ale jeśli padnie inna propozycja to też ją wezmę pod uwagę) Ja zgadzam się na 16-18 stycznia :notworthy: Temat przyklejony kilka pięter wyżej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi