Pawel Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Do końca sierpnia muszę wpłacić min. 500 zł zaliczki za domki. Tak się tylko wtrącę - nigdy nie wpłacaliśmy zaliczki za domki, pogadaj dobrze, po co tyle ceregieli. No chyba że się w Borkach zwyczaje zmieniły. PS. My się może pojawimy towarzysko na chwilkę w sobote, albo w niedziele, zobaczyć jak się pijaki zbierają do wyjazdu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 O! To dowieź coś z Winokracji może się jeszcze przydać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A zostalby ktos jeszcze do poniedzialku ??? :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) A zostalby ktos jeszcze do poniedzialku ??? :crossy:Planujesz jakiś pokazowy szlif na niedzielę i będziesz potrzebował w poniedziałek pomocników do załadunku moto na lawetę :biggrin: :buttrock: Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Planuje kaca giganta i musze miec czas na dojscie do siebie .... :biggrin: Szlifa zostawiam Klaudiuszowi :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Planuje kaca giganta i musze miec czas na dojscie do siebie .... :buttrock: Szlifa zostawiam Klaudiuszowi :crossy:Twoim nowym moto :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A ja to się cieszę, że majki przyjedzie... :buttrock: :clap: Kiedyś... coś mu obiecałem... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Twoim nowym moto ;) :icon_eek: Ano Klaudiusz cos straszyl ze mi przeszlifuje sprzeta, wiec ..... jak dorwie kluczyki to chyba tak :crossy: A ja to się cieszę, że majki przyjedzie... ;) :lalag: Kiedyś... coś mu obiecałem... Obiecanki cacanki-macanki :icon_mrgreen: :buttrock: Ja juz nawet nie pamietam co .... :eek: Moze :flesje: ??? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) O, to ciekawie się zapowiada. :) Rezerwuję miejsce w pierwszym rzędzie. :buttrock: Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Obiecanki cacanki-macanki :) :offtopic: Noooo... :) Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 O, to ciekawie się zapowiada. :icon_eek: Rezerwuję miejsce w pierwszym rzędzie. :icon_mrgreen: Tylko dla VIPow i bilety strasznie drogie :icon_mrgreen: ( w koncu za cos trza bedzie pic :flesje: ) Noooo... :icon_evil: Noooo ... :biggrin: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz DOMEK BANDYTÓW (cały domek) - Rebel, Gumbej5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)16. Tita (cały domek)17.Joaśka + wąż ( cały domek)18. Astarte i Miklas (cały domek)19. Gineczka (cały domek)20. Jokoko i Rybson13 + Selvin + 1(cały domek)21. MARO + żonka ( cały domek)22. Kosiny + Hamiry ( cały domek)23. Prezes Bugs ( cały domek )Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. Mariani2.EnduroMax3. wr0na4. Marla (Panowie! Dziewczyna! :) ) Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi2. Bartasarte3. zappa4. Sadek flesje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Aska, czemu robiac liste nie dopisalas mnie jako posiadacz calego domku, zgodnie z tym o co poprosilem wczesniej ??? :eek: Bo ja juz nie wiem czy mam sam dzwonic i rezerwowac czy tez JOAŚKA rezerwuje domki ??? A ja nadal nie wiem czy dzwonic osobiscie czy dopisac sie do listy ??? :eek: Aaaaaaaaaa ............ dopisze sie, co mi tam Oooooooooo tu sie zglaszalem :icon_mrgreen: :) Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Aska, czemu robiac liste nie dopisalas mnie jako posiadacz calego domku, zgodnie z tym o co poprosilem wczesniej ??? :eek: Kopiujesz listę i dopisujesz swoją osobę przy konkretnym "żądaniu"... to chyba nie jest takie trudne :icon_rolleyes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Rozumiem że też moja rezerwacja też nie została uwzględniona? Bo nie ma mnie na liście ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi