LuTo Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 To może "odpal" tego WSa dla LuTo. :banghead: eeee, TATAKIS, nie przesadzaj...... duży torchę jest...... :icon_biggrin: moze w przyszłym roku :cool: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) eeee, TATAKIS, nie przesadzaj...... duży torchę jest...... :buttrock: moze w przyszłym roku ;) :banghead:No gdzie tam duży, w sam raz :icon_biggrin: Przeca widziałeś mojego, i że ja stara kruszyna daję radę, a co dopiero taki zdrowy chłop jak Ty. :cool: Edytowane 18 Lipca 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Jak LuTo nie chce WS'a to może ja wezmę ;) akurat mam troszkę wolnej kasy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Jak LuTo nie chce WS'a to może ja wezmę :) akurat mam troszkę wolnej kasy ;) To wejdz do tematu Wild Star i tam dwie osoby sprzedaja WS. :icon_exclaim: Bynajmniej jednak nie ja :icon_exclaim: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) No gdzie tam duży, w sam raz :biggrin: Przeca widziałeś mojego, i że ja stara kruszyna daję radę, a co dopiero taki zdrowy chłop jak Ty. :wink: nie chodzi mi o to, że ja jestem za mały do niego :cool: tylko chyba bym nie dał rady........ chociaż, jak zamierzałem kupic sevenkę, to wszyscy też krzyczeli, że na początek to co najwyżej GS. A jednak dałem rade :crossy: Moze pierwszych pare km było troche drewnianych, ale teraz idzie chyba mi już całkiem nieźle. a w kontekście WS Adam, przejedź się Żołnierską albo od skrzyżowania Grochowskiej z Marsa do Marek, na Nieporęt. tak około 16 :). Będziesz wiedział, dlaczego uważam że na takiego bydlaczka to muszę jeszcze troche poczekać :D szzacun poprostu. Edytowane 18 Lipca 2008 przez LuTo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Jakbys chcial wiedziec to nic nikomu nie wciskam, luto sam podjal decyzje o zakupie go w ciemno a potem zrezygnowal ...."LuTo" powinno byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Adam, przejedź się Żołnierską albo od skrzyżowania Grochowskiej z Marsa do Marek, na Nieporęt. tak około 16 :). Będziesz wiedział, dlaczego uważam że na takiego bydlaczka to muszę jeszcze troche poczekać :notworthy: szzacun poprostu.No jeżdżę tamtędy czasami, i co ? Chodzi Ci o korki ? A gdzie ich dzisiaj nie ma. RS duże bydlę, ale w korkach też daje radę. Trzy lampy, ryk wydechów V&H i puszki same robią miejsce, jak po sznureczku zjeżdżają na bok, a jak nie to klaksonem ich trzeba trochę pogonić. To działa.Twardym trzeba być. ;) To wejdz do tematu Wild Star i tam dwie osoby sprzedaja WS. :buttrock: Bynajmniej jednak nie ja :icon_mrgreen:Majkel, ale tak szczerze, po co Ci teraz dwa motocykle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Trzy lampy TATAKIS własnie mi przypomniał.... moze komuś z Was walają się po garażu, niepotrzebne lajtbary, które pasowałyby do VL-ki? "LuTo" powinno byc. nie czepiajmy się szczegółów :buttrock: Twardym trzeba być. :) wiem, wiem, ale to podobno przychodzi z czasem, nie mam już 17 lat,żeby być twardym cały czas ;) Majkel, ale tak szczerze, po co Ci teraz dwa motocykle :) dajcie już chłopakowi spokój :notworthy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Majkel, ale tak szczerze, po co Ci teraz dwa motocykle :icon_question: A czemu dwa ???Jeszcze Wildka nie odebralem a na sprzedaz Draga mam czas do 12 sierpnia :buttrock: Spoko, spoko .... twardym a nie mietkim trza byc :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 A czemu dwa ???Jeszcze Wildka nie odebralem a na sprzedaz Draga mam czas do 12 sierpnia ;) Bo martwię się o Ciebie. Jakbyś, tfu tfu odpukać, nie sprzedał DSa, to albo Wildek i zadatek przepadnie albo trza go będzie kupić, a to dodatkowa kasa. :banghead: A chętni na tak pięknego Wildka by się znaleźli, toż to rarytas (chociaż passing lights ma jak do rowerka). :biggrin: LuTo, nikt się Majkiego nie czepia, przecież to forumowa maskotka, chcemy tylko pomóc. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Bo martwię się o Ciebie. Jakbyś, tfu tfu odpukać, nie sprzedał DSa Sprzedam, sprzedam .... :banghead: Najwyzej cene opuszcze :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 podsumowując wątek: http://bikepics.com/members/luto/03volusia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 No ładna i ubrana, widać po bananie na twarzy, że Ci pasuje. Życze bezawaryjnych kilomertów na tym ładnym motocyklu. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 http://bikepics.com/members/luto/03volusia/ No to fajny sprzecior :biggrin: ;) A tak nawiazujac do mojego Draga ..... jesli to Ty na tej Volusii to .... DS 650 bylby dla Ciebie za cienki ;)Dobry wybor z ta Volusia :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 No, gratki LuTo. :bigrazz: Pasujecie do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi