Skocz do zawartości

mgr inż. ukasz

ukasz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nono to obrodzilo nam na forum Inżynierami..gratulacje panowie :) ja to tylko maly biedny BHPowiec jestem z zawodu :) :icon_idea:

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

no to :icon_twisted: !! kiedy oblewasz? :icon_rolleyes:

Jakieś propozycje? :icon_mrgreen: W końcu bym zobaczył jak jest w 2oo :icon_mrgreen:

Na brata nie mam co liczyć, bo jego moto ciągle w serwisie :icon_mrgreen:

Co do oblewania to pewnie będzie cała sesja :lalag:

w ogóle może jeszcze ktoś z Wawy ostatnio obronił i chce oblać? :>

Edytowane przez MichaelO

Jakieś propozycje? :icon_mrgreen: W końcu bym zobaczył jak jest w 2oo :icon_mrgreen:

Na brata nie mam co liczyć, bo jego moto ciągle w serwisie :icon_twisted:

Co do oblewania to pewnie będzie cała sesja :icon_mrgreen:

w ogóle może jeszcze ktoś z Wawy ostatnio obronił i chce oblać? :>

czwartek? :icon_rolleyes:

ja nic nie obroniłam, ale chętnie obleję :lalag:

czwartek? :clap:

No w końcu mógłbym się tam pojawić i zobaczyć jak wyglądają forumowicze na żywca :flesje: Ciebie już widziałem, i wielu jeszcze zapewne ale się nie przyznali :)

Ale powiedz mi najpierw jak tam dojechać i jaka jest technika oblewania czegoś bez użycia etanolu?

No w końcu mógłbym się tam pojawić i zobaczyć jak wyglądają forumowicze na żywca :) Ciebie już widziałem, i wielu jeszcze zapewne ale się nie przyznali :crossy:

Ale powiedz mi najpierw jak tam dojechać i jaka jest technika oblewania czegoś bez użycia etanolu?

ul. Tunelowa 2, tyły dworca zachodniego. z Kasprzaka skręcasz w Brylowską, ewentualnie w Bema->Prądzyńskiego->i w prawo w Tunelową. taki duży barak stojący na łuku ul.Tunelowej, to właśnie 2oo :icon_mrgreen: no i bez etanolu są tymbarki :)

Edytowane przez Aśka

Arigato gozaimasu :>

Tylko jak można oblewać pracę tymbarkiem?

No chyba że ten wysokomiętowy z jabłkiem :rolleyes:

Ale po co tymbarkiem ,zostawiasz moto w garazu,ja sie nim zaopiekuje i jedziesz autobusem :icon_mrgreen: chociaz z tobą to nie wiadomo bo znowu cie będzie chciala straz miejeska przejechac hahahaahhaha

MICHAŁ wez tak nie spamuj,to nie jest polczat hahahah

Pzdr

Edytowane przez barthezzz1

• 4 tygodnie później...