zbyhu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Yo! Dobra, pospamowalem troche, to teraz jade do Gliwic sie bronic :]. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Yo! Dobra, pospamowalem troche, to teraz jade do Gliwic sie bronic :]. Pozdropowodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 No Mordo Ty Moja, Gratulacje :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 No to ja też już jestem inżynier :>Wreszcie luz i 2oo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 No to ja też już jestem inżynier :>Wreszcie luz i 2oo :icon_razz:no to :icon_mrgreen: !! kiedy oblewasz? :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja tez :]mgr inż. Zbyhu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nono to obrodzilo nam na forum Inżynierami..gratulacje panowie :) ja to tylko maly biedny BHPowiec jestem z zawodu :) :icon_idea: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) no to :icon_twisted: !! kiedy oblewasz? :icon_rolleyes: Jakieś propozycje? :icon_mrgreen: W końcu bym zobaczył jak jest w 2oo :icon_mrgreen:Na brata nie mam co liczyć, bo jego moto ciągle w serwisie :icon_mrgreen: Co do oblewania to pewnie będzie cała sesja :lalag: w ogóle może jeszcze ktoś z Wawy ostatnio obronił i chce oblać? :> Edytowane 30 Czerwca 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jakieś propozycje? :icon_mrgreen: W końcu bym zobaczył jak jest w 2oo :icon_mrgreen:Na brata nie mam co liczyć, bo jego moto ciągle w serwisie :icon_twisted: Co do oblewania to pewnie będzie cała sesja :icon_mrgreen: w ogóle może jeszcze ktoś z Wawy ostatnio obronił i chce oblać? :>czwartek? :icon_rolleyes: ja nic nie obroniłam, ale chętnie obleję :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 czwartek? :clap: No w końcu mógłbym się tam pojawić i zobaczyć jak wyglądają forumowicze na żywca :flesje: Ciebie już widziałem, i wielu jeszcze zapewne ale się nie przyznali :) Ale powiedz mi najpierw jak tam dojechać i jaka jest technika oblewania czegoś bez użycia etanolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) No w końcu mógłbym się tam pojawić i zobaczyć jak wyglądają forumowicze na żywca :) Ciebie już widziałem, i wielu jeszcze zapewne ale się nie przyznali :crossy: Ale powiedz mi najpierw jak tam dojechać i jaka jest technika oblewania czegoś bez użycia etanolu?ul. Tunelowa 2, tyły dworca zachodniego. z Kasprzaka skręcasz w Brylowską, ewentualnie w Bema->Prądzyńskiego->i w prawo w Tunelową. taki duży barak stojący na łuku ul.Tunelowej, to właśnie 2oo :icon_mrgreen: no i bez etanolu są tymbarki :) Edytowane 1 Lipca 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Arigato gozaimasu :>Tylko jak można oblewać pracę tymbarkiem?No chyba że ten wysokomiętowy z jabłkiem :buttrock: Edytowane 1 Lipca 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Arigato gozaimasu :>Tylko jak można oblewać pracę tymbarkiem?No chyba że ten wysokomiętowy z jabłkiem :rolleyes:Ale po co tymbarkiem ,zostawiasz moto w garazu,ja sie nim zaopiekuje i jedziesz autobusem :icon_mrgreen: chociaz z tobą to nie wiadomo bo znowu cie będzie chciala straz miejeska przejechac hahahaahhahaMICHAŁ wez tak nie spamuj,to nie jest polczat hahahah Pzdr Edytowane 1 Lipca 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ty to się zaopiekuj suzi za pomocą gąbeczki, wody i wosku :icon_mrgreen: BTW. Barthez z roboty wracam o 18.30 jakby ktoś w domu pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam, Od wczoraj jestem mgr inż. Koniaczek :icon_mrgreen: Egzamin zdany na 5 na Politechnice Warszawskiej na Wydziale Elektrycznym w Instytucie Elektroenergetyki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi