ks-rider Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny :bigrazz: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bylo juz sporo razy, ja widzialem na tym forum pewnie z 4 razy ten filmik. No ale cóż jesli to ma pomóc i byc wiekszy,bo nie którzy patrza tylko na nowe tematy to czemu nie :bigrazz:Filmik bardzo realistyczny... i dajacy do myslenia jak kazdy inny, tyle ze ten mocniej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 działa na wyobraźnię.... no ale piwo ks musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nie widzialem jeszcze.Mocna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Również już widziałem, świetnie zmontowany filmik ukazujący, że trzeba się spodziewać wszystkiego i nikt na drodze nie jest bezpieczny w 100%. Trzeba myśleć za wszystkich, ale nie zapominać o myśleniu za siebie. To połączone filmiki z brytyjskiej akcji na temat bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nie widzialem. Dużo daje do myślenia.Pozdrawiam, MaciekP.S.Uważajcie na siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUPSKI Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Daje do myslenia wloski sie na glowce jeza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Oglądnąlem cały filmik 3 razy do końca. Daje naprawdę dużo do myslenia. Nieco przykry, w oglądaniu ale naprawdę prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 byl czy nie byl - kazdy powinien go zobaczyc, mnie rzuca jak widze sceny z dziecmi. Osobiscie mnie rozwalila scena z dzieckiem bawiacym sie przed domem i ojca trzymajacego dziecko na rekach... Szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Powinni to puszczac w TV przed filmem o 20 [bo wiadomosci nie wszyscy ogladaja] i przed meczami. Dodatkowo w kazde swieta w poze obiadowej/kolacyjnej.Moze by sie troche luldzie ogarneli.No ale... poco z Polsce sie martwic czyms takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Wystarczy chwila nieuwagi albo ciut głupoty- sam kiedyś się za pewną damą obejrzałem i bym wycedził w zaparkowane auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 było ale warto powtórzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Byłoooo! :D Osobiście zapodawalem linki to poszczególnych klipów w tym m.in. o motocyklach. Ten jest naj naj:http://www.youtube.com/watch?v=sBgdMb3ATCc Ten też spoko: A ten dośc ciekawy, pomysłowy itp. Ogólnie to napsizę to samo co zawsze w tematach o tej kampanii. Jest to kampania z UK zwana THINK!Road Safety. Na drogach są znaki drogowe nawet z tej kampanii. Godne naśladowania są ich akcje. A tu link to głownej stronki. Polecam wejść u góry w Road Safet Campaigns i podążać tropem "clips and images' w treści tekstu. Tam będą inne klipy odnośnie pasów bezpieczeństwa, pijaństwa, nieuważnej jazdy itp. A na stronie głownej widać plakat nowej kampanii "11 years" czyli punkut na prawku za spowodowanie wypadku po pijaku zostają na prawku na 11 lat. http://www.thinkroadsafety.gov.uk/ No a powtórzyć ów temat nie zaszkodzi. Wg.mojego motto - bezpieczeństwo jest zawsze aktualne. Przydałoby się zawiesić taki temat co by każdy mógł wejść i luknąc klipy, może któryś znowych forumowiczów to przeczyta i to mu uratuje życie gdzieś na drodze. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No dokladnie lepiej powtórzyc pare razy , by wszyscy go mieli szanse obejrzec :evil:Co do pokazywania przed meczami czy innymi wiadomosciami,faktami itp to pewnie bylo by ciezko, bo na to potrzeba czasu (i zgody ludzi z góry) ale wyslac taki pomysl zawsze mozna....QURIM wiem ze mieszkasz za granica o ile dobrze pamietam w Anglii. Czy Honda cb jest tam tak popularny motocykl? Na 1 jak i 2 filmie az mnie zatkało :icon_razz: Pewnie cos jak gs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nawet bardziej popularna niż GS. :) Rasowi motocyklisci co prawdą tym nie latają jako głównym moto lecz mają Cebulki na dojazdy do pracy przez miasto. CB/GS to sprzęty dla tych co mają swieże prawko i rozum czyli chcą się nauczyć jeździć więc wsiadają na 500ccm, takich ludzi to znakomita większość ( w przeciwieństwie do PL) a poza tym CB/GS to sprzęty z nauki jazdy więc łatwiej im dośiadać sprzet na którym uczyli się jeździć.Najpopularniejsza CB jest na kurierce. Duzą część, ok.,60% kurierów lata na CB500. Krótko mówiąc - wyjdź popołudniu na Londyn a zobaczysz conajmniej 50 Cebulek w ciągu godziny. :D Wszędzie są CB500 - na parkingach, na ulicach, w serwisach itd. Przez Londek dziennie przewija się ok.50 tys jednośladów więc można dostać oczopląsu od motocykli. Z początku nie mogłem się nadziwić że tyle tego jeździ, co chwilę głowę odwracał i patrzyłem co za sprzęt jadzie. Teraz poprostu to ingoruję bo motocykli jest baaaardoz duzo. Zatrzymuje sie na światłach na miescie a w ciągu kilku sekund dojeżdza do mnie na PolePisition conajmniej 5-7 motocykli, kolejne tyle skuterów i im podobnych wynalazków. Wszytko wygląda jakby w okolicy był jakiś zlot moto - wsziędzie motocykle. Ruch drogowy wygląda tak: 1 samochód, 3 taxówki, 5 motocykli, 2 samochody, 5 taxówek, 3 motocykle...itd itd w kółko. :) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi