zbyhu Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 Czolem! Zainteresowala mnie jedna oferta na allegro. A scislej fotka sprzedawanego motocykla.A jeszcze scislej, fotka motocykla, ktory lezy za tym sprzedawanym. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19705202 Czy moze ktos rozpoznac co to lezy za ta SHLka?Mi to przypomina troche SHL M04, ale za malo sie znam i za malo widze szczegolow.Ale moze ktos z Was rozpozna motorek?Zeby sie nie okazalo, ze jest to jakis cenny i rzadki zabytek, a sprzedawca go wyrzuci, bo sie nie zna...Moze kogos tez to zainteresuje i bedzie chcial ten motor odkupic?Pozdrawiam Teraz widze, ze sa tam dwa motorki za ta SHL M11... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 tam sa napewno 2 moto, prawdopodobnie sa to DKW 200ccm, ale niemam pewnosci, za malo je widac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 Najlepiej jest napisac do sprzedajacego czy wie co to jest, i czy ewentualnie nie chce sprzedac. A buttrock rulezz ;) :) :) ;) :) :) :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 Ciezko mi powiedzieć co tam jest :roll: Moiżliwe że jest to coś w stylu SHL M04 ale dokładnie co? Nie mam pojęcia :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 bak, tylne kolo i bagazniczek sugeruja mi wlasnie DKW, tak na oko 200ccm sadzac po delikatnej ramie, ale niemam 100% pewnosci, skonsultowalem to z tata i tez potwierdzil moje przypuszczenia, ale on tez nie jest pewien, napewno nie SHL M-04 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 Czolem! No, to jak to jest DKW to chyba jeszcze cenniejsze znalezisko od SHL M04 ;).Porozsylajcie info znajomym ludzikom, ktorzy kolekcjonuja i restauruja stare motorki. Moze ktos sie zainteresuje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 10 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 jest to raczej napewno DKW, charakterystyczny duży zbiornik i ten trapez z przodu, pozatym widać dźwignie zmiany biegów na baku no i to siedzonko, pewnie drilastic Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 Dokładnie, dźwignia zmiany biegów na zbiorniku paliwa dyskwalifikuje to jako SHL M04 ponieważ miała ona już nożna zmianę biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 Nie znam wszystkich modeli przedwojennych DKW, ale znane mi ks200 i sb200, mialy rame i trapez z wytloczek. Nie mowie o nz-tach, bo te byly wieksze od tego co widac na fotce. Chyba tylko rt125 miala rame z rurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi