Krzysnik363 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ale co to jest ta prowadnica ! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 To są śruby ampulowe, po których przesuwają się klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jezu czlowieku wez to rozkrec tak jak potrafisz przez ten 2 czy 3 dni bys to juz dawno zrobil. Ja jeszcze nie rozkrecalem nigdy silnika a go rozkrecilem i skrecilem sam. Tam masz takie dwa druciki w zacisku i je trzeba wyjac. Jak to nie wim ale problemu z tym nie ma. tylko jak joz wyjmiesz te druciki to nie wciskaj chamulca bo ci tloczki wypchnac moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja nie raz rozkręcałem silnik, potem składałem a w dodatku nawet jeździł potem i sie nie chwale. Chodzi mi o to czy jest sens ?Bo czy klocki mogły się wytrzeć z dnia na dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 jezu chłopie... pytasz czy jest sens.... zrób to, to dużo czasu Ci nie zajmie, a przez ten czas co tu syfisz na forum i nawet Ci sie poszukać nie chce to już byś dawno to zrobił... Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 usterka naprawionaTemat do zamknięcia.Widzę ,ze nie możecie mnie zrozumieć i piszecie już posty by sobie nabić przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Równie dobrze nie musi być wcale naliczania postów, wisi mi to. Nie umiałeś zkorzystać z rad danych na forum i jeszcze narzekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 tylko o wymianie płynu byłą dobra bo np. ta ,że sie klocki wytarły była błędna i nie logiczna. W jeden dzień jadę i strach wcisnąć hamulca bo odrazu koło stoi w miejscu a na drugi dzień odpalam i nie może zablokować na trawie. Klocki sie miały przez noc wytrzeć. JESZCZE RAZ PODKREŚLAM ,ŻE TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 skoro jestes taki mądry to po co pytales na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 skoro jestes taki mądry to po co pytales na forum?Zeby sprawdzic nasza czujnosc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 I chciej człowieku pomóc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi