Macej87 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jeśli chodzi o sam płyn to stawiałbym na to, że powinieneś dać DOT 4 - na dekielku zbiorniczka jest napisane... ja w każdym moto miałem właśnie taki płyn...A jak odpowietrzyć? Luzujesz odpowietrznik dolewając płynu naciskasz klamkę tak długo aż płyn z odpowietrznika nie poleci równomiernym strumykiem, zakręcasz odpowietrznik uzupełniasz płyn, zamykasz zbiornik... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tam cały czas leci płyn jak sie poluzuje i naciska. Bo co jeszcze się mogło stać ? Może mi ktoś napisać co mam po kolei robić i jak ?I jaki płyn kupić ? Zależny mi tez na niskiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Troche inwencji własnej i byś znalazł. Wam to kur.. trzeba wszytsko pod pysk podstawić za przeproszeniem.http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...8entry1199008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dzieki. Mam jeszcze pytanie. Jak by był aż tak zapowietrzony to czy hamulec nie był by twardy ? Jest zaje** miękki . bez problemu wciskasz do końca manetki. A ile około trwa odpowietrzanie ? Po jakim czasie mam szukać innej przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Trwa tyle ile dedziesz to robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Oddaj to lepiej komus kumatemu.Załóż sobie na odpowietrznik przezroczysty wężyk i będziesz widzial czy ucieka powietrze czy czysty plyn.A odpowietrzanie to 5 minut raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Już jest lepiej. Już czuć hamulec. Jest nawet twardy ale nie może zablokować koła nawet na trawie. Co mam zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Odpowietrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 to my odpowietrzali chwile i stwardniał bo przedtem nie było go wcale. Jest twardszy ale nadal nie zablokuje koła na trawie.Jak mam go odpowietrzać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może masz pompke zapowietrzoną? Ja np u siebie w ns-1 odpowietrzyłem zacisk idealnie a tak czy inaczej porze to że pompka była zapowietrzona hamulca praktycznie nie było:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tak jak wcześniej, tylko ma być tak twardy, żebyś mógł go wcisnąć tylko do połowy zakresu. Sprawdałes te klocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak mam sprawdzić te klocki ? Nie mogę się do nich dostać ?Help ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Powinny mieć kreseczki, które widać od góry, jeśli ich nie ma, znaczy, że kwalifikują się do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tylko że mi chodzi o to jak sie wyciąga klocki ? Bo nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Przeciez Ja i ktoś jeszcze już Ci wcześniej wytłumaczyliśmy. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi