wolkan Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jeśli spotkania nie odwołujesz to damy radę się doturlać :D . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Właśnie. Peterek nawet specjalnie na tę okazje kombi przciwdeszczowe ostatnio kupował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Właśnie. Peterek nawet specjalnie na tę okazje kombi przciwdeszczowe ostatnio kupował :) No właśnie, czas przeszły niedokonany :) Byłem w ret bike i tam takich dobrodziejstw nie ma, klienci reta, albo mokną, albo nie jeżdżą w deszcz :biggrin: Zostaje tydzień na kupno :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No właśnie, czas przeszły niedokonany :) Byłem w ret bike i tam takich dobrodziejstw nie ma, klienci reta, albo mokną, albo nie jeżdżą w deszcz :( Zostaje tydzień na kupno :notworthy:a TO twarzowe wdzianko nie odpowiada :icon_razz: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 a TO twarzowe wdzianko nie odpowiada :D . No właśnie już nie ;) Strasznie się pompuje i nie mam siły się strzymac ;) Muszę mieć nowe. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jeśli spotkania nie odwołujesz to damy radę się doturlać :notworthy: ."U mnie słowo droższe piniędzy!"A poza tym perspektywa się poprawia :banghead: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=026704d84b72c74f :biggrin: :wink: :wink: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 I tak trzymać! Będzie dobrze! Ale tak przy okazji - kwestia aprowizacji - tak jak ostatnio? Tzn kiełbacha i sałatka made in Piaffe (ale ciasta chyba nie będzie - rok szkolny się zaczął, mało czasu) czy macie inne propozycje? Dla tych co nie byli - myśmy kupili żarcie i na koniec wyszło coś po 20-30zł na twarz plus ile kto piwa wypił, za 2 śniadania i obiadokolację przy ognisku. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Osobiście nie wiem, o której dotrę na miejsce, więc jestem za wcześniejszym zaopatrzeniem, to tylko moje skromne zdanie. Sałatki były bardzo dobre :biggrin: oczywiście kanapeczki też. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ale tak przy okazji - kwestia aprowizacji - tak jak ostatnio? :biggrin: Jestem za :biggrin: No. To ekipo warszawska-wyjazd o 9? 10? Tylko nie wyjeżdżać mi tu z 7, bo taka pora nie istnieje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Grupa dostosuje się do prowadzącej :biggrin: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Grupa dostosuje się do prowadzącej :) .Ja jednak wolałabym zamykać grupę i organizować Wam miejsce do wyprzedzania ;) No to 9.30 pod Makiem w Jankach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) Znaczy sie, zaczynamy od śniadania ;) Edytowane 1 Września 2008 przez mod-ek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) Ja jednak wolałabym zamykać grupę i organizować Wam miejsce do wyprzedzania ;) No to 9.30 pod Makiem w Jankach? Może byc i 9:30, ale wszyscy po śniadaniu. Po drodze coś zjemy. pozdro ps. nadal nie mam co na siebie włożyć :cool:ps2. lubi ktoś wino śliwkowe 2 letnie własnej roboty? Edytowane 1 Września 2008 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ps. nadal nie mam co na siebie włożyć :bigrazz: Nie zachowuj się jak baba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi