Peterek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Mały off topBuber, poprzedni obrazek był lepszy, jakoś człek się przyzwyczaja :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam wszystkich.Ciesze się że szykuje się nowy zlot.Mając jeszcze w pamięci pierwsze spotkanie już nie mogę doczekać się następnego, mam nadzieje że u mnie wszystko wypali i będę mógł znów się z Wami spotkać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jestem!Ale TAM mnie niestety nie będzie...Udanej zabawy, trzymajcie się!ucioSię nie tłumacz, tylko na przyszły raz odpowiednio ustaw sobie wolne. A poza tym to co ty robisz, jak nie masz czasu moto robić? wszak to po pracy najważniejsze!!!Człowiek jest zwierzęciem stadnym i w takich sytuacjach instynkt się odzywa :PCzyli rozumiem że jesteście?Buber, poprzedni obrazek był lepszy, jakoś człek się przyzwyczaja :icon_exclaim: Przyzwyczajenie drugą tresurą człowieka. To wspominki z mazur - ładne miejsce!Witam wszystkich.Ciesze się że szykuje się nowy zlot.Mając jeszcze w pamięci pierwsze spotkanie już nie mogę doczekać się następnego, mam nadzieje że u mnie wszystko wypali i będę mógł znów się z Wami spotkać. Czyli - lista uczestników - proszę się dopisywać lub kasować, ale ponieważ to już tuż tuż, to konkretnie 1. Wolkan2. Aśka3. Browarny4. Peterek5. i 6. Reyvoy z plecaczkiem7. Toolman No i w sobotę będą dodatkowe atrakcje w moim mieście... Zobaczycie na miejscu! A w ten łykent mamy samochody Rajd Karkonoski - idę z aparatem pooglądać! No, to czekam na wpisy! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 1. Wolkan2. Aśka3. Browarny4. Peterek5. i 6. Reyvoy z plecaczkiem7. Toolman8. Mod-ek że się tak dopiszę :icon_biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No skoro nas wpisałeś to już trudno przyjedziemy. Poza tym ktoś musi pomóc Piaffe robić kanapki, więc musi my przyjechać we dwoje, a nie chce nam się... a daleko... a w ogóle to ... żartowałem w tym zdaniu. Pierwsze jest absolutnie na poważnie. BTW spanie tak jak ostatnio? Każdy na"swoim " miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 BTW spanie tak jak ostatnio? Każdy na"swoim " miejscu?Znowu budzik w kształcie świnki morskiej? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Znowu budzik w kształcie świnki morskiej? :icon_question: A po co tak długo spać :icon_question: Chcesz to obudzę Cię jeszcze przed świnką :icon_eek: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Co do spania - pewnie tak, jakkolwiek jeżeli ktoś szuk aprywatności (vide Browarny) to ta chałupa co ją za płtem widzieliście jest do naszej dyspozycji. NIe ma tam ogrzewania, ale jest woda i prund i dach nad głową - bo cos pogoda mi nie za bardzo póki co wygląda..... Zobaczymy! P.S. jest szansa że jak przyjedziecie to będą już 2 świnki... :D poważnie. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Odstawią koncert w stereo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No właśnie Buber jaką porę roku macie teraz w Jelonce? Bo ostatnim razem miało być lato a wyglądało jak wczesne przedwiośnie. Baranice trza zabiyrać cy sie łobeńdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jakby co, to ja zabieram Niuńka do śpiworka-w ramach grzałki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 :crossy: uuuaa sie bedzie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Kurka, powiem tak - długofalowe prognozy (tzn. obejmujące ten weekend) nie wyglądają dobrze....No ale co ja mogę??? :biggrin: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 U Ruskich na parady rozpędzali chmury. A Ty Buber nie dasz rady? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Bo ruscy dużo mogą, a ja mniej. Wszak żonaty jestem..:D Tu są perspektywy - może będzie lepiej...http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=jelenia+G%F3ra Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi