Peterek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) buberowi pewnie chodzi o X-Figtersów na stadionie dziesięciolecia :/Jako urodzonemu warszawiakowi nie przystoi mi opuścić tej imprezy, wszak na tym stadionie miałem okazję pierwszy raz w życiu zobaczyć kaskaderów na żywo w Fiatach 125p (ach te imprezy na 22lipca..).. kurde, i mam dylemat...... Mi też o X-Figtersów chodzi i o Aśkę, która miała na stadion się wybrać i jak na razie, nie wybiera się. O to "pilnowanie" mi chodzi :icon_twisted: pozdro Miałem jechać na drugi urlop na początku września ale... co tam urlop, old japans ważniejsze :icon_twisted: Jak mi niczego (tfu tfu) nie urwie to jestem Co tam drugi urlop, najwyżej się trochę spóźnisz (oczywiście na urlop). Trzymamy kciuki. Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mi też o X-Figtersów chodzi i o Aśkę, która miała na stadion się wybrać i jak na razie, nie wybiera się. Dwa tygodnie przed imprezą i tak nigdzie biletów nie dostanę :icon_twisted: Bo to już tylko 2 tygodnie zostały :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mogę przywieźć crossa na przyczepce, Buber szykuj jakieś hopki to zrobimy własne x-fighters :icon_twisted: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mogę przywieźć crossa na przyczepce, Buber szykuj jakieś hopki to zrobimy własne x-fighters :) Oooo, to by się działo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Mogę przywieźć crossa na przyczepce, Buber szykuj jakieś hopki to zrobimy własne x-fighters :DSpoko wodza - pod Jelenią są tory, ale.... nie o to chodzi.. :P Planuję dla was traski i mam dylemat jaka długa ma być ta traska na sobotę. To nawet nie o kilometry chodzi, tylko o czas - no, ale to też będzie zależeć od pogody. Jak będzie super pogoda to pojeździmy dłużej, i tyle :) w każdym wypadku szykuję się - drewno na ognisko w piątek jest - zostało z ostatniego razu i jeszcze opędziło zjazd chińczyków (bo mnie odwiedzili po drodze). Jak możecie to się potwierdzajcie, to będę rozplanowywał podłogę :D No to do zobaczyska! Browarny masz BYĆ! I Ucio też ma się meldować, miglance jedne.... :biggrin: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 No właśnie, Buber, jaka traska na sobotę będzie? Hehe, mały chińczyk, małe ognisko :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Planuję dla was traski i mam dylemat jaka długa ma być ta traska na sobotę.Tylko pamiętaj, że jedzie z Wami spowalniacz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nooo, ktoś zapowiadał że będzie gumki zamykał do jesieni czy jakoś tak.... :buttrock: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ale ktoś nie miał czasu i kasy na doszkalanie :buttrock: Poza tym mówiłam tylko, że sie postaram :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Nooo, ktoś zapowiadał że będzie gumki zamykał do jesieni czy jakoś tak.... :icon_razz: Obiecanki cacanki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Spoko. Będzie oczywiście troszkę zakrętów, bo tu inaczej się nie da, ale traska będzie krótsza a będzie więcej punków widokowych żeby stawać i zdjęcia robić.. A swoją drogą, po naszym (z Piaffe) przelocie na Mazury i nazad, to wam współczuję. U was kurka żadnych ładnych, pokręconych dróżek nie ma! A jak coś jest to daleko (Mazury) i do d.... znaczy dziurawe.. :biggrin: Ale nic - szpiecjalnie dla was jakieś dziury znajdziemy :crossy: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Spoko. Będzie oczywiście troszkę zakrętów, bo tu inaczej się nie da, ale traska będzie krótsza a będzie więcej punków widokowych żeby stawać i zdjęcia robić.. A swoją drogą, po naszym (z Piaffe) przelocie na Mazury i nazad, to wam współczuję. U was kurka żadnych ładnych, pokręconych dróżek nie ma! A jak coś jest to daleko (Mazury) i do d.... znaczy dziurawe.. :) Ale nic - szpiecjalnie dla was jakieś dziury znajdziemy ;) Wiesz Buber, gdyby nie dziury w jezdniach to na mazowszu usnąć można :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Chciałem zakomunikować że moto wczoraj po raz opierwszy od mojego "wypadku" zostało odpalone (i umyte!) zatem wszystko jest na dobrej drodze :buttrock: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Chciałem zakomunikować że moto wczoraj po raz opierwszy od mojego "wypadku" zostało odpalone (i umyte!) zatem wszystko jest na dobrej drodze :biggrin: Toś Ty od czerwca nie śmigał :biggrin: :) Ja bym nie wytrzymał ;) Umyć to i ja mogę :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 No niestety, nawet na rowerze było ciężko :)A potem zabrakło czasu, urlop itd. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi