Skocz do zawartości

Spotkanie Starej Japonii część II.

Buber
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżdżenia na zmianę? Hmm, spróbuj tydzień pojeździć motocyklem o 20 lat młodszym, z ponad dwukrotnie lepszymi parametrami mocy i momentu.. Jak wsiadłem na Hondzie, to myślałem że hamulec tylny jest zblokowany i że nie palą wszystkie garki.... Autentycznie...

noooo, pozwól że sie z tobą nie zgodzę... :biggrin: mino, że sevenka i intruz to sporo młodsze motocykle, to i tak najchętniej dosiadam mojej starej cb 900. jakiś sentyment mam do tego motocykla..... :biggrin:

• 2 miesiące temu...

Witam

Wczoraj wieczorem dostałem cynk od AdamaFilipa, że w styczniowym Motocyklu jest opisane wrześniowe Spotkanie Starej Japonii.

Dzisiaj więc oczywiście kupiłem w/w numer i rzeczywiście:

Strona 124 - "POWRÓT SAMURAJÓW - Stara Japonia"

tekst Buber - zdjęcie Wolkan

Panowie... :notworthy: :clap: :buttrock:

Pozdro

Edytowane przez ptaq_

Tryb produkcyjny miesięczników tak wygląda. nie ma się co oburzać - misię podoba... :D

Dzięki Aśka!!!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Pochwała dla Bubera za tekst :clap: , dla Asi za doprowadzenie do powstania tego artykułu :clap: .

Ostatnio trochę byłem nieobecny na forum i może przegapiłem temat Vintage Japanese Motorcycle Club, czyżby pomysł upadł?

Pochwała dla Bubera za tekst :clap: , dla Asi za doprowadzenie do powstania tego artykułu :clap: .

Ostatnio trochę byłem nieobecny na forum i może przegapiłem temat Vintage Japanese Motorcycle Club, czyżby pomysł upadł?

Pomysł nie upadł, tylko zima przyszła... znaczy, wczoraj jeździłem.... :icon_mrgreen:

Generalnie czemu nie, teraz jak Rejvoy sie do wrocka przeniósł to mielibyśmy blisko żeby kręcić... A tak przy okazji - kupił Fjtę... i mu sie podoba.. :bigrazz:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

A tak przy okazji - kupił Fjtę... i mu sie podoba..
To muszę pogratulować :clap: , mało brakowało a bym sam kiedyś kupił FJ 1200, bardzo chwalony i ładny motocykl turystyczny.

Pomysł nie upadł, tylko zima przyszła
Zimowe lenistwo jest akurat do obgadywania takich spraw, bo na wiosnę zaczyna się nawijanie kilometrów na koła. :crossy:

Wszystkim miłośnikom, fascynatom oraz posiadaczom „Starej Japonii”

życzę nieustającej radości z jazdy na swoich ukochanych motocyklach w nadchodzącym Nowym Sezonie Motocyklowym :crossy: .

Szczęśliwego Nowego Roku!!