Barnaby Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Jeżdżenia na zmianę? Hmm, spróbuj tydzień pojeździć motocyklem o 20 lat młodszym, z ponad dwukrotnie lepszymi parametrami mocy i momentu.. Jak wsiadłem na Hondzie, to myślałem że hamulec tylny jest zblokowany i że nie palą wszystkie garki.... Autentycznie... noooo, pozwól że sie z tobą nie zgodzę... :biggrin: mino, że sevenka i intruz to sporo młodsze motocykle, to i tak najchętniej dosiadam mojej starej cb 900. jakiś sentyment mam do tego motocykla..... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Witam Wczoraj wieczorem dostałem cynk od AdamaFilipa, że w styczniowym Motocyklu jest opisane wrześniowe Spotkanie Starej Japonii. Dzisiaj więc oczywiście kupiłem w/w numer i rzeczywiście: Strona 124 - "POWRÓT SAMURAJÓW - Stara Japonia" tekst Buber - zdjęcie Wolkan Panowie... :notworthy: :clap: :buttrock: Pozdro Edytowane 19 Grudnia 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Widzę, że nie musze już wrzucać informacji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 AAAAAleeeee szybko. :icon_eek: Czemu tak późno? Buber tak wolno pisał, czy gazeta taka powolna? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tryb produkcyjny miesięczników tak wygląda. nie ma się co oburzać - misię podoba... :D Dzięki Aśka!!! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tryb produkcyjny miesięczników tak wygląda. nie ma się co oburzać - misię podoba... :D Dzięki Aśka!!! Ale ja się nie oburzam :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Peterek, nie marudź, tylko opraw w ramki i powieś nad łóżkiem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 hej, gazetka kupiona.. idę kupić ramkę :).. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Peterek, nie marudź, tylko opraw w ramki i powieś nad łóżkiem :icon_mrgreen: Ja jestem cichutki i grzeczniutki i nie marudzę :icon_rolleyes: I kupię antyramę, wtedy treść jest bardziej eksponowana :lalag: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Pochwała dla Bubera za tekst :clap: , dla Asi za doprowadzenie do powstania tego artykułu :clap: . Ostatnio trochę byłem nieobecny na forum i może przegapiłem temat Vintage Japanese Motorcycle Club, czyżby pomysł upadł? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 dla Asi za doprowadzenie do powstania tego artykułu :clap: . Za to dziękujcie PGRowi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Za to dziękujcie PGRowi :flesje: Nie bądź taka skromna, miałaś swój wkład. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Pochwała dla Bubera za tekst :clap: , dla Asi za doprowadzenie do powstania tego artykułu :clap: . Ostatnio trochę byłem nieobecny na forum i może przegapiłem temat Vintage Japanese Motorcycle Club, czyżby pomysł upadł? Pomysł nie upadł, tylko zima przyszła... znaczy, wczoraj jeździłem.... :icon_mrgreen: Generalnie czemu nie, teraz jak Rejvoy sie do wrocka przeniósł to mielibyśmy blisko żeby kręcić... A tak przy okazji - kupił Fjtę... i mu sie podoba.. :bigrazz: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A tak przy okazji - kupił Fjtę... i mu sie podoba.. To muszę pogratulować :clap: , mało brakowało a bym sam kiedyś kupił FJ 1200, bardzo chwalony i ładny motocykl turystyczny. Pomysł nie upadł, tylko zima przyszłaZimowe lenistwo jest akurat do obgadywania takich spraw, bo na wiosnę zaczyna się nawijanie kilometrów na koła. :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wszystkim miłośnikom, fascynatom oraz posiadaczom „Starej Japonii” życzę nieustającej radości z jazdy na swoich ukochanych motocyklach w nadchodzącym Nowym Sezonie Motocyklowym :crossy: . Szczęśliwego Nowego Roku!! Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi