zco Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Sprawdzał ktoś może (czytał?) jaka moc osiąga sześćsetka albo siedemsetpiędziesiątka na poszczególnych ustawieniach map A, B, C? (nie pamiętam która jest całkowitą mocą moto :crossy:). Tak mnie to zawsze zastanawiało o ile dławi poszczególny z programów moc silnika, a nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. :buttrock: pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Może tu bardziej chodzi o krzywą przebiegu wartość momentu obrotowego a nie wartość mocy maksymalnej?? Mogę się mylić pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 A najmocniejszy, B minimalnie słabszy (bardziej "ułagodzony") C dośc mocno skastrowane, nadaje sie do jazdy w deszczu itp. Domyslnie zawsze motocykl uruchamia się w trybie A. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) znalazlem tylko cos takiego, to do gsxr 1K z 2007 ale mysle ze 600 i 750 maja podobnie o 1/4 ciachniecie miedzy A i C http://www.sportbikes.net/forums/3221459-post1.html daje linka bo wykresy maja. Edit: To odp. z jednego forum na pytanie po co jest i do czego sie to uzywa, rozbawil mnie wiec pozwole sobie wkleic " screamink7 I use it whenI have a girl on the back. If hte girl weighs 130ibs or less I use C mode. If she weighs 130ibs to 180ibs I use B mode. If she weighs 180ibs to 500ibs That is definetly what A mode is for! I think so anyways" Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Sadriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) dla gixa 600 k8 A-100%, B-80%, C-60% mocy max. tak gdzies wyczytalem, natomiast jesli chodzi o litra k7 to tam na A i B moc max byla ta sama i przy odkreconej manetce na full nie ma zadnej roznicy w przebiegu krzywych mocy i momentu, roznica pojawia sie dopiero przy niepelnym otwarciu przepustnicy, jest wtedy "lagodniejszy", mapa C ma juz ograniczona moc max do niecalych 130KM i lagodniejsze krzywe mocy i momentu, kiedys widzialem wykres tego na necie PS o wlasnie Sadriss podal ten wykres Edytowane 23 Czerwca 2008 przez zonq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Co prawda dla GSX-R750/2008 wg. Motocykla 6/2008 zmierzone Mapa A i B 140KM/13200, 81Nm/11100 ; mapa C - 118KM/13300, 69Nm/11400. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi