piwo Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 W piątek zdałem w końcu egzamin praktyczny za pierwszym podejściem !!!! Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 w końcu /ciach/ za pierwszym podejściem !!!! :P gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Gratulacje :icon_eek: Świetnie Cię rozumiem jaka to radocha :flesje: Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petro Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja zdałem za trzecim razem niedawno i teraz sie drapię w głowę jak mogłem dwa razy dać dupy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja także Ci gratuluję. Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No to pogratulować :icon_twisted: Szerokości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba1976 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tydzień temu miałem identyczną przyjemność także rozumiem :crossy: :icon_twisted: Gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scott73 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tydzień temu miałem identyczną przyjemność także rozumiem :D :) Gratulacje :) A ja dopiero 14 lipca - jazda. Ale jestem dobrej myśli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) to daj znak,jak Ci poszło Edytowane 1 Lipca 2008 przez piwo Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxel111 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Gratulacje, ja 8ego na A1 teoria+praktyka, boję się :-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi