Greedo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Tak zwane bifor: http://bikepics.com/pictures/1319657/ I tak zwane after: http://bikepics.com/pictures/1326209/ http://bikepics.com/pictures/1326210/ Wymienione: Lampa, przewód na stalowy, klocki Ferrodo, tłumik, błotnik, uchwyt pasażera, doły lag, rury nośne nowe, uszczelniacze, olej, lusterka, olej silnikowy z filtrem, płyn chłodniczy, kilka śrubek, naklejki, łożyska główki ramy, linka sprzęgła, bak z zadupkiem, pomalowane osłony baku i błotnik. Ładnie? :D Edytowane 19 Czerwca 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ..czy zostalo cos ze starej? :notworthy: hmm.. Panie, znawca nie jestem ale wyglada na to, ze se piknie zaczarowales potwora :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Czolem! Strasznie pedalsko te zolte naklejki wygladaja, ale poza tym super :P :). Jestem zwolennikiem oryginalu i do niego wlasnie moto wrocilo... Brawo!Czyzby konkurencja dla GSa :)? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Pinknie, no Miodzio :bigrazz: p.s. Andrej, kiedy sobie kupisz jakąś porządną maszyne? :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Zrobiłem to dla mojej panny :) Kupiła takiego trupa w zeszłym roku więc stwierdziłem że nie da się tym jeździć (bo był niebezpieczny dla życia ten motocykl) i poprawiłem. Klaudi, nie wiem kiedy kupie sobie coś porządnego, bo na razie na BMW mnie średnio stać :) zbyhu, pedalsko nie pedalsko, są oryginalne ;) Poza tym do dla dziewczyny więc może tak wyglądać. Myślę tylko kraszpadach na zadupek. Edytowane 20 Czerwca 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Greedo, juz byś przestał ludziom ciemnotę wciskać.Zrobił... sam...i jeszcze "se"Jaaasneeee..... :P :P :P A Ty umiesz chociaż olej wymienić? :biggrin: :biggrin: :biggrin: Ps. Mili Państwo, widziałam ją. Ogarnia chłopak. Naprawdę pieknie wyszła hondzina :clap: Edytowane 20 Czerwca 2008 przez 4sta15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Greedo, juz byś przestał ludziom ciemnotę wciskać.Zrobił... sam...i jeszcze "se"Jaaasneeee..... :P :P :P A Ty umiesz chociaż olej wymienić? :biggrin: :biggrin: :biggrin: Taa, przyjedz do mnie jeszcze kiedyś, to pewnie znowu będzie jakiś pretekst to pośmiania się z kobiet - kierowców :P I nie dziw się że motocykl nie odpala jak robisz to z odkręconym gazem :P PS. Mili państwo. Widziałem ją, nieźle jeździ jak na początek - ma talent :clap: Edytowane 20 Czerwca 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Taa, przyjedz do mnie jeszcze kiedyś, to pewnie znowu będzie jakiś pretekst to pośmiania się z kobiet - kierowców :biggrin: Nie ma sprawy, specjalnie dla loży szyderców wywinę orła przed samą bramą. Z gazem :biggrin: Ale... moto zostawię na parkingu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ładnie zrobiony i powinien teraz reklamować garaż w którym odrodził się jak Fenix wymaga tylko kilku poprawek niewidocznych dla laika. Osobiście wrócił bym do oryginalnych kierunkowskazów.Teraz tylko na trasę w celu sprawdzenia trakcyjności.Ps. KLAUDIUSZ ma chyba uraz do małych pojemności ale nie przejmuj się bo ja teraz używam swojej CB250 i to na trasie wystarcza zwłaszcza jak musisz uważać na puszki a nie patrzeć ciągle w szybkościomierz. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A mówiłeś Andrej że ma 26 lat :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Nie ma sprawy, specjalnie dla loży szyderców wywinę orła przed samą bramą. Z gazem :bigrazz: Ale... moto zostawię na parkingu :wink:Czyzby ?? to nie tylko ja wywijam gleby przed bramą u Greeda?? hahaha :buttrock: :biggrin: a Cb wróciła do oryginału i prawidłowo,bo tamta owiewka kojarzyła mi się z "UFO" z allegro :D Pozdrawiam Edytowane 20 Czerwca 2008 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Dziewczyna ma szybszy motocykl niż ty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi