kalosh Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Chcesz się przejechać na czerwonym bandicie 600 z 95 roku? Na sprzedaż mam:D:D:DSzczęście żeś cały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Amor? Jesli nie wyprostujesz go idealnie, to predzej czy pozniej zjawisko wyboczenia wystapi ponownie. Pytanie tylko, czy Tobie, czy osobie, ktorej sprzedasz motocykl za jakis czas :D Co do wieloktrotnego prostowania, to obrobka plastyczna na zimno utwardza material. Spietrzaja sie dyslokacje i ktoregos razu amor sie nie zegnie, tylko po prostu peknie. Twoja decyzja, sam wiesz, w jakim jest stanie. Zawsze mozna wyżarzyc ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Amor? Jesli nie wyprostujesz go idealnie, to predzej czy pozniej zjawisko wyboczenia wystapi ponownie. Pytanie tylko, czy Tobie, czy osobie, ktorej sprzedasz motocykl za jakis czas :biggrin: Co do wieloktrotnego prostowania, to obrobka plastyczna na zimno utwardza material. Spietrzaja sie dyslokacje i ktoregos razu amor sie nie zegnie, tylko po prostu peknie. Twoja decyzja, sam wiesz, w jakim jest stanie. Zawsze mozna wyżarzyc ;P jak już pisałem, ze SRADa teraz będzie pies dla mnie więc raczej nie sprzedam go wciskając komuś kupy w twarz, że był śmigany przez starszą kobietę... :icon_eek: Yuby... a nie dzwoniłeś dzisiaj z rana do mnie? hmm.. bo ktoś właśnie z Wa-wy mnie obudził telefonem o 11... :biggrin: :) :P Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Lysy5g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ta :D :banghead: to ja byłem... :banghead: a co, narozrabiałem coś? :) Mieszkasz tam? jeśli warcholiłem Ci pod domem to sorka ;P Tak mieszkam tutaj :P Uwazaj bo u nas ostatnio sporo wypadkow motocyklowych bylo i ludzie (starsze babki) są uczuleni na latające przez wioche motocykle na jednym kole i zaraz dzwonią po niebieskich :cool: Akurat jak smigales droga obok kosciola to ja ze znajomymi po drugiej stronie drogi zajadałem kiełbaskę, popijalismy piwkiem i patrzylismy co to za wariat dosiada GSXa :( Myslalem ze to moze moj stary GSX-F bo mialem identycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 cóż mogę powiedzieć... sory za wrzody :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No co ty ja nie mam telefonu. :icon_eek: Czyżbyś był wolnym człowiekiem? Chwała tym którzy potrafią żyć bez "mobile phone". :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 nie polecam prostować ponownie, element w czasie stuntu będzie narażony na maksymalne przeciążenia, chyba nie chciałbyś żeby ci się moto złożyło w czasie jakiegoś tricku... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi