gnida Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ja wczoraj w złotych tarasach w empikowskiej bileterii kupiłem bez problemów i powiem więcej klientka mówiła że jest jeszcze sporo stojących w drugim sektorze może czas odkleić kakę od kompa i troszkę powietrza podłapać :) Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Bileciki naprawdę szybko się rozeszły, na dzień dzisiejszy na www.ticketpro.pl zostały jedynie miejsca siedzące, których i tych za chwile nie będzie:[ Nie pokręciło Ci się coś troszkę? O ile dobrze pamiętam siedzących nie ma już od ok 19.07. ps. czy do kogoś z kupujących na ticketpro doszły już bilety? Edytowane 22 Lipca 2008 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Moja strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 na dzień dzisiejszy na www.ticketpro.pl zostały jedynie miejsca siedzące, których i tych za chwile nie będzie Siedzących już nie ma - zostały jedynie stojące w sektorach A, B i D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Red Bull X Fighters Madryt Edytowane 23 Lipca 2008 przez Coyot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sintawati Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ps. czy do kogoś z kupujących na ticketpro doszły już bilety?Do mnie jeszcze nie doszły chociaż minął już ponad tydzień od zakupu... Cytuj Zapraszam do skorzystania z usług skupu katalizatorów - http://www.platinum-katalizatory.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Do mnie jeszcze nie doszły chociaż minął już ponad tydzień od zakupu... Dziś odebrałem awizo więc jest OK :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 miejsca stojące, sorunia pomyła 8] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sintawati Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Na stronie ticketpro.pl pojawiła się informacja, że można kupić bilety na sektor C2... Jest to tzw. sektor dla VIPów, czyli ma oddzielne wejście i w "specjalnej strefie przekąski i alkohol". Cena wejściówki to 600zł :icon_biggrin: Cytuj Zapraszam do skorzystania z usług skupu katalizatorów - http://www.platinum-katalizatory.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Na stronie ticketpro.pl pojawiła się informacja, że można kupić bilety na sektor C2... Jest to tzw. sektor dla VIPów, czyli ma oddzielne wejście i w "specjalnej strefie przekąski i alkohol". Cena wejściówki to 600zł ;)ciekawe gdzie na stadionie X-lecia zrobią miejsce dla VIPów! :icon_biggrin: generalnie nie mogę sobie narazie wyobrazić jak w miesiąc przeobraża te ruinę w stadion do odbycia tak wielkiego widowiska... choc Polak potrafi :evil: Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nigdzie biletow kurde nie ma... co za swiat heh,,, no 600zl to ja napewno nie dam za jakies Vipowskie prycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafgo Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Na stronie ticketpro.pl pojawiła się informacja, że można kupić bilety na sektor C2... Jest to tzw. sektor dla VIPów, czyli ma oddzielne wejście i w "specjalnej strefie przekąski i alkohol". Cena wejściówki to 600zł :flesje: A Czy ktoś wie czy poza miejscem i jedzeniem są jakieś dodatkowe atrakcje a tym sektorze?.np autograf Pastrany lub coś tego typu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ja mam jedną wejściówke na sprzedaj ! Sektor dla palących, stojący Więcej info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag7 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Co myślicie o sektorze C3? Dobra miejscówa?Skoro na ticketpro.pl piszą że sektor C2 ma najlepszy widok to C3 też pewnie nie najgorszy.A jak wy sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu cr250 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 jak ktoś ma bilety to odkupię info na meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi