Spidi Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Enduro gratuluje zakupu. Była już jazda próbna czy pogoda nie pozwala(w trójmieście cały dzień pada i jeszcze roztapia sie śniegi i pogoda jest nie do jazdy).A co z dotychczasowym sprzetem? Sprzedajesz cz już poszedł w ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Fajna chata :D :D Widze bardzo dbasz o motorki, mój sobie w garzu rozłozny stoi i marżnie. Złozył bym go ale niestety jestem chory :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 jazdy próbnej nie było bo plucha na polu:( i szkoda fury brudzić, a co do dbania to dbam o sztuke lepiej niż o dziewczyne:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Jeżeli chodzi o HM 50 ccm to znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20751150pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 W posicie "I co teraz?" paweł 87 napisał ze zna tem motorek - ze koles nim w mistrzostwach polski jezdił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Widze bardzo dbasz o motorki, mój sobie w garzu rozłozny stoi i marżnie. Moj tez rozlozony czeka az sie nim zajme :DDzis nagralem ktrotki filmik z odpalenia po zimie :D http://www.honda.neostrada.pl/crm.avi Ps. Wybaczcie mojej siostrze ,ale nie wie jak sie wylaczalo aparat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Twoja przynajmniej chodzi :D Ja juz chyba jutro silnik w rame włoże :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi