Sihaja Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Cześć, Szukam spodni textylnych z membraną, w znośnej cenie. Kraków objechany, nic sensownego się nie znalazło. Stąd pytanie: Gdzie warto zajrzeć? W grę wchodzi Bielsko/Katowice. Na dalszą wycieczkę nie mogę sobie niestety pozwolić. Dzięki za pomoc :biggrin: Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 bardzo duzy wybor maja w hondzie kawaler w katowicach, reszta sklepow w okolicy raczej nie warta takiej wycieczki, jesli Ci sie bardzo nie spieszy to 30 wrzesnia w krakowie jest motobazar - tam na bank bedzie spory wybor http://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Hmmm... Nie bardzo odpowiada mi takie czekanie. O jednym salonie w Bielsku słyszałam, chyba się wybiorę. Ale miło by było mieć kilka namiarów... Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 na motobajzlu w krakowie byłem jakoś w ubiegłym roku, raz i więcej nie ma po co: owszem jest sporo ciuchów, ale sama skóra. tekstyl jak się trafi, znaczy jak ktoś upolował z wyprzedaży i przywiózł na handel. wyboru żadnego. po tym stoisk też jakoś niewiele i ludzie, którzy tam bywają częściej są zdania, że nie ma większego sensu czekaćBTW w kawalerze też nie mają. jedna - góra dwie pary spodni, na dodatek panienka twierdzi, że wszystkie modele ixona mają membranę 8-Ojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Myśle ze allegro! Ptaszyna ostatnio upolowała nówki FLM za bodajże 150zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Dla mnie temat już nieaktualny, ale może komuś kiedyś się przyda. Co do allegro - różnie jest, nie znalazłam tego, co mnie interesowało.Wylądowałam w końcu w Bielsku (Honda Sikory), pomierzyłam. Było sporo, ale i tak nie to, co bym chciała. Po prostu nie było rozmiarów na "tak wysoką" (164 cm wzrostu) osobę. Załatwienie od importera - przesyłka do salonu (tym razem juz w Krakowie) - trwało 2 dni.Tak więc mam ciuchy i się bardzo cieszę. Dzięki za pomoc. Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 aaa.... wypada może pochwalić: ciuchy ixona, jak się będą sprawować zobaczymy, ale zdecydowanie uszyte na kobietę, a nie klasy "worek, podklasa na ziemniaki" typu unisex - jak oferuje większość firm. no cóż, jak moda, to francuska ;)a pochwalić boldor (www.boldor.com.pl) za stany magazynowe i błyskawiczną dostawę: zamówione w poniedziałek około 14, następnego dnia już w południe czekały w krakowie do przymiarki i zabrania za pieniążki. i było dokładnie to, co potrzeba, w tych rozmiarach i kolorach, które z katalogu zostały wybrane. mniód :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 aaa.... wypada może pochwalić... Jak chwalić, to jeszcze za pomoc, wykonane telefony i wycieczkę do Bielska.- jeszuę. ;) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi