Empire Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Co sądzicie o Suzuki RG 80? Chcialbym sie dowiedziec ile spala, czy jest awaryjne, z tego co wiem to jest chlodzone cieczą, posiada 6-biegową skrzynie, i spala okolo 5 litrow, ale niewiem czy to prawda. I czydobrze zrobilem sprzedając Aprilie RS, zeby kupic RG 80 :D Interesują mnie gdzieś modele z przedziału 94-96. Do wydania mam 5 tys. Moze zaproponujecie cos lepszego w tym przedziale cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 . I czydobrze zrobilem sprzedając Aprilie RS, zeby kupic RG 80 Smile Wg mnie to był błąd. Lepiej było kupić zestaw tuningowy do RS i RG zostawiałbyś z tyłu. Pozatym RG to stara konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 . Do wydania mam 5 tys. Moze zaproponujecie cos lepszego w tym przedziale cenowym?w tym przedziale masz do wyboru duzo motorków, jezeli nie chcesz tej rg rejestrowac na motorower to za 5000 masz spokojnie Honde nsr 125 lub Aprilie AF1 125np.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78454476np.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78147747a tak z motorowerów to spokojnie kupisz TZR 50 (chociaż niektórzy mowią że krowiasta :D ) RG nawet na oczy nie widziałem wiec na jej temat nic ci nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Pozatym RG to stara konstrukcja własnie Strzalek dobrze mowi :| ja bym walnąl w RS'ce tunign a jak juz sprzedales to kupil bym NSR bo na to juz 125 no i na tym troche pojezdzisz a znając zycie RG niedlugo bys tez sprzedali kupil cos z klasy 125 wiec chyba lepiej odrazu... Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 26 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 No wlasnie tez tak myslalem o 125 na poczatku, ale nie wiem czy nie bedzie zadnych problemow z przerejestrowaniem...w dowodzie jest tam 50ccm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Heh moim zdaniem tez Aprilia byla lepsza 8) Za 5 tys mozesz kupic Jakąś TZr z kitem 80cmm Albo Tzr 125 8) Jest wiele moto 125 scigolow zarejstrowanych juz na 50cmm wiec ciebie to nieinteresuje gdy kupujesz juz zarejstrowany;]jezeli masz wpisany bezterminowy przegląd to nawt cie nie wyslą na ponowny przy kupnie i rejstracji 8) :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 moj kolega ostatnio kupil TZRke z 2000roku za 2,7tys(dwa tysiace siedemset:D) z zatartym tlokiem. pozniej stwierdzil ze to tylko pierscienie byly popekane. w kazdym badz razie zaplacil 450zl za glowice 70ccm, tlok pierscienie i sworzen. mowi ze mu smiga. osobiscie jeszcze tego moto na oczy nie widzialem, ale w telefonie ma dzwiek jego i pare fotek... wiec wałków chyba nie wciska:D a moim zdaniem baaardzo zle zrobiles sprzedajac apke... :evil: rska to bardzo ladny motor czego o rg powiedziec nie moge... ale... gust, a o nich sie nie dyskutuje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Heh no rg nie spala 5 litrow na 100km :evil: tyle spala jak jest zle gaznik wyregulowany. A szczerze ci powiem jak masz 5tys to zainwestuj w 125ccm.Nie ma porownania. Moj kolega ma Yamahe dt 125 na motorower do sprzedania jak cos to zagadaj do mnie an gg lub pw.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Te NSR 125 itp (itp-125ccm) to są 4T? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 To wszsytko jest 2t jezeli chcesz 4t kup cbr125 ale juz niema takich osiagow jak nsr rs itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Z tego co wiem to 2T ma wiekszy moment obrotowy ale niewiem czy to prawda bo tylko raz na 4t jechalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 ehh poczytaj troszke na forum bylo duzo o 125 2t a 125 4t. W skrócie 4t osiąga moment przy nizszych obrotach i ładnie ciągnie od dołu a 2t musisz wykręcić na obroty aby ładnie przyspieszał.. To wszsytko było poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 "niedlugo" bede sprzedawal RD na 50, duzo nowych czesci i ekstra wyglad. "niedlugo" beda fotki. Bede mial tez Aprilke Af1, 92rok ale zarejestrowana na 125. Aprilia stracila iskre.Oba moto sprowadzone.pzdr [ Dopisane: 27-12-2005, 13:16 ]znaczy RD zarejestrowana juz w PL na 50 a Af1 z papierami do rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jaka cena za RD, bo bylbym zainteresowany moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitter0 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Mam pytanie dot. RGIle srednio wytrzymuja te silniki ?czy przebieg kolo35tys. km to dla niego duzo?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi