woracz Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam jak co roku o tej mniej więcej porze coś nowego. Honda Vt 600 po gruntownej przeróbce z mojego skromnego garażu. Link do fotek: http://picasaweb.google.pl/woracz/NowyProjektVT6002009r# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie mój styl, ale kawał dobrej roboty :clap: :flesje: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ekstra, bardzo fajny motor wyszedł, nie spodziewałem sie że z vt600 da się coś takiego fajnego zrobić. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Bardzo fajna maszyna, piękny bobber. A tylny błotnik gdzieś zaginął? Czy zrezygnowałeś z montażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 napewno ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 śliczna, jak dla mnie zrobiona ze smakiem :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Fajny, tylko co z tylnym hamulcem? Ile cali ma tylna felga i jak szeroka jest tylna guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woracz Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Docelowo miał być ten tylny błotnik ale rzeczywiście zrezygnowałem z montażu ;) Tylnego hamulca nie ma zależało mi na czystej kierownicy a moto nie jest duże tylko 600cm wiec ten przedni radzi sobie wystarczająco.Felga 6,5" opona 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkrew Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Piękna maszyna. Chylę czoło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koomi Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 bardzo fajne moto, sam jeżdżę vt600 bobberem, zastanawiałem się kiedyś jaką największą oponę można włożyć na tył, myślisz / myślicie że da się włożyć większą niż ta twoja? Czy możesz mi powiedzieć czy włożenie tej opony wiązało się z przeróbkami w ramie?Bardzo podoba mi się też matowa czerń na głowicach i tłumikach - jak to zrobiłeś?Pozdrasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mi też się spodobał :) fajne połączenie tej zieleni z niebieskim Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi