Motocyklista na motocyklu Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Chciałem podzielić się z Wami wrażeniami z wycieczki do Maroka, ale na naszym forum nie mogę wstawić zdjęć...A walczyłem dzielnie pół dnia. Dlatego, choć wiem, że to niekulturalne muszę odesłać do innego forum:http://virago.com.pl/viewtopic.php?f=5&t=31159 Jeśli natomiast ktoś byłby tak miły i podesłał mi na pw łopatologiczny sposób na zamieszczenie takiej ilości zdjęć na FM, wstawię relację. W każdym bądź razie, polecam lekturę na długie zimowe wieczory. W razie pytań, walcie śmiało - w miarę możliwości odpowiem. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Motocyklista na motocyklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Gratulacje! Prawdziwy wyczyn! I zazdroszczę tak długiego urlopu:) Najdalej dojechałem z żona tez do Sidi Ifni. Wiele miejsc, które opisujesz jest mi świetnie znanych. Planuje wybrać sie jeszcze raz zeby dotrzeć do Al-Aouinu.Piękna relacja, czytalem z wielkim zainteresowaniem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeza Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Czekałem na jakieś fotki, albo relację, no i w końcu.........Widzę, że miałeś urozmaiconą trasę. Ta woda i ten piasek na drodze :eek: :notworthy: Jeszcze raz gratulacje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Gratulacje i szacunek. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYCHU79 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 SUPER :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zająłeś mi ładny kawałek niedzieli tym ciekawym opisem :) . Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motocyklista na motocyklu Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Dzięki!Miło słyszeć, że mój wysiłek i kilka wieczorów na napisanie relacji nie poszło na marne i ją przeczytaliście.Mam nadzieję, że uda się zachęcić niezdecydowanych do wizyty w tym ciekawym kraju! Zgodnie z żoną uważamy, że największym problemem z wyjazdem do Maroka jest to, że po nim w ogóle nie mamy ochoty na wakacje w Europie... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Motocyklista na motocyklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Zgodnie z żoną uważamy, że największym problemem z wyjazdem do Maroka jest to, że po nim w ogóle nie mamy ochoty na wakacje w Europie... A zatem polecam ( o ile nie byliście ) Norwegię. Zupełnie inny świat. Ja z żoną, lecimy po raz drugi w czerwcu 2017 Edytowane 20 Grudnia 2016 przez ste-fan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motocyklista na motocyklu Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 A zatem polecam ( o ile nie byliście ) Norwegię. Zupełnie inny świat. Ja z żoną, lecimy po raz drugi w czerwcu 2017 Norwegia to trochę nie nasze klimaty, a dokładniej klimat ;)Jestem w stanie znieść kilkaset kilometrów w deszczu, ale z perspektywą słońca i ciepła, a w Norwegii takiej gwarancji nie ma...W dodatku te chore ceny :blink: Jednak przyznam, że widoki Norwegii kuszą niesamowicie.Pewnie kiedyś dojrzejemy do decyzji. Szczęście takie, że Norwegia "nie ucieknie" :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zmarzluchy :biggrin: . Pierwsza połowa czerwca 2015 - temp. ok 15-18 st.C. Na 12 dni, jeden z mżawką a jeden ze śnieżycą. Pozostałe z pięknym słońcem. Całkowity koszt 5 tys.PLN, ale jednak z pewnymi wyrzeczeniami. Co do pogody, zawsze można trafić lepiej lub gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi