franklin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 jak jedziesz z Lublina do Lubartowa, to Trzciniec/Łucka po prawej stronie - ten z helikopterem :notworthy: trudno helikoptera nie zauważyć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 I mnie chyba nie zabraknie, chociaż nie wiem czy będę w stanie zostać na nocleg (będzie miał ktoś wolne miejsce w namiocie? Śpiwór jakoś zatacham) Ja zabieram namiot a że jadę sam to miejsce się znajdzie zapraszam jakaś butelczyna też się znajdzie :evil:Będę leciał z pod Puław .. Możemy się spiknąć w Radzyniu na ten przykład. Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ja lecę jutro przez lublin ,nie podłącze się do was lubartowiacy bo troszki za wcześnie i nie po drodze ,mam nadzieję że spotkamy się na miejscu :D kurde wychodzi na to że nikt z lublina nie leci ,a przynajmniej się nie przypucował :) ehhh słabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 a ja już wyjeżdżam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleszcz220 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) :icon_eek: O 10 się melduje miałem jechac własnie teraz czyli piątek ale mnie pogoda wystraszyła bo coś grzmieć zaczęło :bigrazz: Edytowane 27 Czerwca 2008 przez kleszcz220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 jak cos to mam 1 miejsce do spania tel. 514369542 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 motura mi tya burza zmoczyła jak w robocie byłem.pozniej z mokrym kapskiem wracałem,bo skora nieco nasiąkła ;] ale ogolnie pogoda ma byc wporzadku.do zobaczenia na miejscu forumiarze. i jak zrobicie foto to załozcie sobie konto na picasie!!! tyle aparatow ze ze 3,4 osoby foty daje na forum po imprezach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 no do jutra :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTO JEDZIE DZISIAJ ( sobota 28.06.2008r.) z LUBLINA do KOMARÓWKI i rusza przed 10.00 z pod Leclerc'a? Dajcie znać!!!!! PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :P Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 chyba jestem pierwszy,fotograf ze mnie żaden ale.... http://picasaweb.google.pl/aarrttoo/KOMARWKA200802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Dla odmiany ja mam co nieco z parady (no, raczej z powrotu, kto był taki mądry, żeby puścić paradę o godzinę wcześniej?). TRochę niewyraźnych, bo fotograf chciała uwiecznić jak najwięcej i nie zawsze wychodziło :smile:http://picasaweb.google.pl/arcer2/XMotoPik...WkaPodlaska2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a ja nie wrzucam nic,bo nie chciałem zniszczyc aparatu :icon_evil: zreszta co to za zdjęcia gdy sie tańczy stojąc ;P impreza super! ludzie też ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michlasz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 hej.Nie ma co zlot był fajny a szczególnie kącert farben lehre zdjęcia też są świetne zauważyłem siebie na paru podczas parady.Hejo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Merhu chyba dużo agresji miałeś w sobie bo golf nie miał z Tobą lekko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a ja nie wrzucam nic,bo nie chciałem zniszczyc aparatu ;) zreszta co to za zdjęcia gdy sie tańczy stojąc ;P impreza super! ludzie też :)To w takim razie kto wyprzedzał na awaryjnych wszystko co się ruszało w drodze powrotnej z Radzynia i pstrykał fotki co kilka chwil? :icon_idea: hej.Nie ma co zlot był fajny a szczególnie kącert farben lehre zdjęcia też są świetne zauważyłem siebie na paru podczas parady.Hejo...Aha, więc to twoja Hondzia - piękny motocykl, a salwa z czterech wydechów dawała z tyłu popalić moim uszom ;) Ale największym twardzielem był ten, który Junakiem wyprzedzał część parady gdzieś na wioskach w drodze powrotnej, zahaczając o pobocze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi