Skocz do zawartości

Motopiknik komarówka podlaska

Bartek.M
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

I mnie chyba nie zabraknie, chociaż nie wiem czy będę w stanie zostać na nocleg (będzie miał ktoś wolne miejsce w namiocie? Śpiwór jakoś zatacham)

Ja zabieram namiot a że jadę sam to miejsce się znajdzie zapraszam jakaś butelczyna też się znajdzie :evil:

Będę leciał z pod Puław .. Możemy się spiknąć w Radzyniu na ten przykład.

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

ja lecę jutro przez lublin ,nie podłącze się do was lubartowiacy bo troszki za wcześnie i nie po drodze ,mam nadzieję że spotkamy się na miejscu :D

kurde wychodzi na to że nikt z lublina nie leci ,a przynajmniej się nie przypucował :) ehhh słabiutko

motura mi tya burza zmoczyła jak w robocie byłem.pozniej z mokrym kapskiem wracałem,bo skora nieco nasiąkła ;] ale ogolnie pogoda ma byc wporzadku.do zobaczenia na miejscu forumiarze. i jak zrobicie foto to załozcie sobie konto na picasie!!! tyle aparatow ze ze 3,4 osoby foty daje na forum po imprezach :biggrin:

Dla odmiany ja mam co nieco z parady (no, raczej z powrotu, kto był taki mądry, żeby puścić paradę o godzinę wcześniej?). TRochę niewyraźnych, bo fotograf chciała uwiecznić jak najwięcej i nie zawsze wychodziło :smile:

http://picasaweb.google.pl/arcer2/XMotoPik...WkaPodlaska2008

a ja nie wrzucam nic,bo nie chciałem zniszczyc aparatu ;) zreszta co to za zdjęcia gdy sie tańczy stojąc ;P impreza super! ludzie też :)
To w takim razie kto wyprzedzał na awaryjnych wszystko co się ruszało w drodze powrotnej z Radzynia i pstrykał fotki co kilka chwil? :icon_idea:

hej.Nie ma co zlot był fajny a szczególnie kącert farben lehre zdjęcia też są świetne zauważyłem siebie na paru podczas parady.Hejo...
Aha, więc to twoja Hondzia - piękny motocykl, a salwa z czterech wydechów dawała z tyłu popalić moim uszom ;)

Ale największym twardzielem był ten, który Junakiem wyprzedzał część parady gdzieś na wioskach w drodze powrotnej, zahaczając o pobocze :)