Bartek.M Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Przypominam motocyklistom z lubelszczyzny, że już za 2 tygodnie motopiknik w komarówce podlaskiej.http://www.panther.org.pl/plakat_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 wszyscy pamietaja i doczekac sie nie moga-napewno :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 nie boj nic,bedziemy i my :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ktos leci z Bialej Podlaskiej lub okolic?? jest juz nas kilku ale fajnie bylo by poleciec wieksza grupa planowana predkosc przelotowa 80km/hchetny ktos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Czy ktoś może sprecyzować, o której godzinie będzie parada (bo dzień, to jak przyuszczam, sobota)? Na całym zlocie być nie mogę, to chociaż na lans wpadnę :-). Rok temu bylem na czas wg planu i musiałem gonić stawkę na całym odcinku do Parczewa :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 jak bede wiedzial w sobote rano to ci esa napisze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Mimo wszystko nadal czekam na odpowiedź kogoś z Pantery lub związanego z organizatorami, lub po prostu zorientowanego w temacie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 dobra :( kto leci na komarówkę i kiedy,ja planuję polecieć w sobotę przekimać i w niedzielę po południu powrót ,ewentualnie się dostosuje :( podpiął bym się do kogoś bo na 1 moto nudno zabieram plecaczka :( dawajcie znaka bo już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 I mnie chyba nie zabraknie, chociaż nie wiem czy będę w stanie zostać na nocleg (będzie miał ktoś wolne miejsce w namiocie?:) Śpiwór jakoś zatacham) :) Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 z lubartowa pewnie kilka motocykli wystartuje jak na każda impreze z Lotosa z helikopterem.Co do noclegu - ma byc ponoc fajna pogoda więc pod chmurka mozna :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Juz to widze... rano sie budze o pol litra krwi lzejszy i z setka bombli na ciele... obsrany przez ptaki, opszczany przez psy i zazygany przez jakiegos pijaczka :DAle zobaczymy... cos sie moze wymysli... Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 spod Lotosu jest ustawka o godzinie 10 w sobote. kogo kusi niech przybywa jak ma po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) prawdopodobnie ja sie podłącze do was Merhu ,bliżej soboty dam znać na 100% ma ktoś może jakiś dokładniejszy plan tej imprezy, bo na tym plakacie tylko tak hasłowo jest?a wiecie czy tam są jakieś natryski albo coś podobnego żeby było sie gdzie umyć, bo moja Pani tego najbardziej nie może przeżyć Edytowane 25 Czerwca 2008 przez czarek thunder-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 hehe...bedą toi toie :P nie ma mowy o natryskach raczej. powiedz swojej Panie zeby była farda :)ja teżbiore moją moturzystke.jest entuzjastką zlotów :D grunt zeby sie spało wygodnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 hehe...bedą toi toie :biggrin: nie ma mowy o natryskach raczej. powiedz swojej Panie zeby była farda :smile:ja teżbiore moją moturzystke.jest entuzjastką zlotów :D grunt zeby sie spało wygodnie :biggrin:no to dobrze że siku chociaż bedzie gdzie zrobić :biggrin: kurcze trochę wcześnie wyjeżdżacie z lubartowa , a ten lotos to jest przy trasie gdzieś od lublina ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi