barek124 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, mam mały problem. Posiadam HD Sportster XL883C z 2005r. i jest to mój pierwszy motocykl. Miał wyjętą instalację elektryczną i wymienioną baterię w kluczyku (immobiliserze). Po podłączeniu akumulatora nie można uruchomić silnika. W ogóle nie reaguje, nie kręci. Na liczniku świeci się symbol kluczyka w kolorze czerwonym. Czytałem w książce obsługi, że jest uzbrojony immobiliser i trzeba go jakoś wyłączyć. Nie wiem jak to zrobić. Czy miał ktoś podobny problem ? Jakieś kody czy kombinacje przełączników ? Proszę o pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 najlepiej zadzwoń do dilera. Może trzeba go zresetować. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILO Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A pilota od alarmu masz z przyciskiem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajmick Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, mam mały problem. Posiadam HD Sportster XL883C z 2005r. i jest to mój pierwszy motocykl. Miał wyjętą instalację elektryczną i wymienioną baterię w kluczyku (immobiliserze). Po podłączeniu akumulatora nie można uruchomić silnika. W ogóle nie reaguje, nie kręci. Na liczniku świeci się symbol kluczyka w kolorze czerwonym. Czytałem w książce obsługi, że jest uzbrojony immobiliser i trzeba go jakoś wyłączyć. Nie wiem jak to zrobić. Czy miał ktoś podobny problem ? Jakieś kody czy kombinacje przełączników ? Proszę o pomoc !!! Co znaczy mial wyjeta instalacje ?Jezeli nie chcesz dzwonic lub oddawac sprzeta do dilera napewno problem immobilaisera powinien rozwiazac srednio rozgarniety elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajmick Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Barek !! zrobiles tego sporciaka czy dalej sie motasz jak mlody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 proste, rozkodowany immobilaiser, autoryzowany serwis twym najlepszym przyjacielem :P Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzehus Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam, mam mały problem. Posiadam HD Sportster XL883C z 2005r. i jest to mój pierwszy motocykl. Miał wyjętą instalację elektryczną i wymienioną baterię w kluczyku (immobiliserze). Po podłączeniu akumulatora nie można uruchomić silnika. W ogóle nie reaguje, nie kręci. Na liczniku świeci się symbol kluczyka w kolorze czerwonym. Czytałem w książce obsługi, że jest uzbrojony immobiliser i trzeba go jakoś wyłączyć. Nie wiem jak to zrobić. Czy miał ktoś podobny problem ? Jakieś kody czy kombinacje przełączników ? Proszę o pomoc !!!Imo mógł się tylko uzbroić, albo rzeczywiście się rozkodować, wydaje mi się że jest to w serwisówce w rozdziale 9 tabela 4 "KEY FOB ASSIGNMENT". Rozbrojenie normalne alarmu to dwukrotne szybkie kliknięcie guzika imo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi