JarekBDG Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Bydgoszcz jak zwykle zacofana?? Nie wierzę, że nikogo tutaj nie ma z BydgoszczyJa niedawno nabyłem Endurko i śmigam w okolicy Bydgoszczy, najczęściej w kierunku obwodnicy i Inowrocławia. Jak by ktoś był chętny to się odzywać. Jestem początkujący więc jak na razie preferuję spokojniejsze wypady dla zapoznania sie ze sprzętem, ale chętnie poznam innych użytkowników z okolicy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam, zapraszam na tor motocrossowy do Paterka koło Nakła. Jeździ tam wiele osób, m.in. z bydgoszczy właściciel Best Biku, czasami ekipa Japan Biku i cała reszta. Zapraszam w sobotne jak i niedzielne popłudnia. Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 proponuje zapytac tuhttp://forum.motocyklistow.pl/Torun-f98.htmli również tuhttp://www.motobydzia.com/phpBB/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, zapraszam na tor motocrossowy do Paterka koło Nakła. Jeździ tam wiele osób, m.in. z bydgoszczy właściciel Best Biku, czasami ekipa Japan Biku i cała reszta. Zapraszam w sobotne jak i niedzielne popłudnia. Pozdrourban Gollobowie jeszcze smigają na MX? kiedys ze znajomym byłem na treningu gdzieś kolo Świecia czy Nakła, bynajmniej tor byl w środku lasu i Gollobowie też byli. Znajomy teraz juz nie lata na MX bo siedzi w UK ale jak był w PL to ostro dawał,dawno temu na CR250 a później KTM 520 czy jakiś taki. Bynajmniej profesjonal jazda. Dał sie przejechać tym KTM-em na torze to myślałem że się poryczę tak cisnął ten motong. A ogólnie to kolo smiga w temacie Harley-Davidson. Może kojarzysz? Tak czy inaczej. Jak nie macie gdzie latać w okolicy to polecam wybrać się na Fordon.Szczególnie moje osiedle Przylesie, gdzie jest Dolina Śmierci a za nią pola, lasy i cała puszcza bydgoska.Sporo miejsca na latanie. A że enduro mało w Bydzi to fakt. Wiecej plastikow lata bo pas pod Koronowem, ul.Kamienna w Bydzi itd :) w ogóle mało bikerów z Bydzi jest na forum. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekBDG Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Koledzy a w tym Paterku jest miejsce dla takich co jak na razie umieją utrzymać równowagę??;) Czy tylko dla rasowych crosowców?? Tor otwarty dla wszystkich czy są jakieś ograniczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi