danny Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Przygoda z Intrudera zaczęła się w 2007 roku i od razu zacząłem pierwszy etap przebudowy. Zaczęło się od wymiany kierownicy na niska i szeroka, co za tym idzie także lusterek, bo oryginalne mi nie pasowały. Manetki także zostały zmienione na chromowane oraz zostały po chromowane boczki pod siedzeniem. Potem zmiana przedniego światła oraz kierunkowskazów. Te wszystkie zmiany mnie nie satysfakcjonowały, wiec nastopnym etapem było obniżenie tylnego zawieszenie o 3,5 cm dla poprawienia komfortu jazdy i wyglądu ma się rozumieć. Jednak cały czas miałem w planach dalsza przebudowe i po zakończeniu sezonu motocykl został rozebrany. Wykonałem zbiornik od podstaw w kształcie łezki i dość nisko lezący nad silnikiem, a nie na ramie jak oryginał. Tył także został zmieniony na jednoosobowy błotnik mojego projektu. Tablica powędrował na bok wraz z nowa lampa.Intruder dostał nowe malowanie także mojego projektu. Wszystkie Prace wykonałem sam a całości wyszła tak.http://dannye.fotosik.pl/albumy/201372.html#e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ;) Powiem szczerze, że naprawdę mi się podoba!Kawał dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 :crossy: Moja VT700 też niebawem ujrzy światło dzienne :P A co do zbiornika, to jak go robiłeś? Z jakiej blachy? Jak z mocowaniami, etc...? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 renata byś się pochwaliła, co tam Motor Bros nowego wyczarowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Powiedz co Cię skłoniło do wjazdu w cięzki teren tym sprzętem. :cool: Okolica nie wygląda na przyjazną chopperom. A moto super zrobione. Respect! :) renata byś się pochwaliła, co tam Motor Bros nowego wyczarowało. Pewnie znowu jakiś sekretny pocisk budują. Nie mają czasu na forum, trudne jest życie gwiazdy :biggrin: Pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Piękny :P , i jak z tym bakiem kto, albo jak go zrobiłeś. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_8 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zadam to samo pytanie. Jak ukształtowałeś bak?? Bo chyba nie powiesz, że klepałeś go młotkiem z atkusza blachy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A ja mam pytanie jak z wygodą podróżowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Eeeee... to chyba nie służy do podróżowania :crossy: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Może zacznę od początku. Teren taki to ja mam przed samym prawie warsztatem Gurim.A co tyczy sie zbiornika to ręczne klepanie z blachy walcowanej na zimno 1mm a potem wykaniczanie na kole angielskim.A co tyczy sie podróżowania to ja osobiście robię tym sprzętem 300 km a nawet więcej na raz i nie narzekam na wygodę. Na pewno nie jest super wygodny, ale do sie przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ręczna robota... świetne malowanie,prostota i przejrzystość...jeden zegar bez zbędnych przełączników..chrom..wspaniały Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jeśli sam zrobiłeś bak to szacun dla Ciebie wielki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi