Musstaffa Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Z tego co mi wiadomo to C 1800 ma chyba 115KM? W sumie różnica prawie żadna. Moc maksymalna 125 KM przy 6200 obr/min Moment obrotowy 160 Nm przy 3200 obr/min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mave_rick Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 witam ponownie :) w ciągu 2 miesięcy będe dokonywał zakupu moto i już zdecydowałem jeżeli dostanę VZR1,8 za 20000 (z USA z plastikami do pospawania) to kupuję VZR-a a jeżeli się nie uda to kupuję VN 900 xD Ostatnio właśnie znajomy który sprowadza profesjonalnie moto sprowadził VZR-a ale na zamówienie. za 20500 + 1500 za transport sprowadził vzr-a z 1500 milowym przebiegiem ale po przewrotce na stópce (po dokładnym obejrzeniu można było wywnioskować że nie był bity a faktycznie wyglądało jak by się tylko kulnął na bok) więc jak znajdzie się taki to może się spotkamy na jakimś zlociku vzrów xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 nie jestem specem od olei No i tyle mi wystarczy :D W takim bądź razie jeżdżę nadal na Motulu ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musstaffa Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Koledzy.. macie moze serwisowke do VZR 1800 po PL ?? wlasnie kupilem moto...ale 2009 i jeszcze miesiac musze poczekac a juz bym z checia sobie poczytal i popodniecal sie :-) w razie czego wielkie dzieki...z gory ... jezeli moge prosic to na "[email protected]" .. wielkie dzieki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No i tyle mi wystarczy :D W takim bądź razie jeżdżę nadal na Motulu ;) A prosze bardzo :) nie jestem specem miałem na myśli że nie podam ci składów a wybór należy do ciebie :) Koledzy.. macie moze serwisowke do VZR 1800 po PL ?? wlasnie kupilem moto...ale 2009 i jeszcze miesiac musze poczekac a juz bym z checia sobie poczytal i popodniecal sie :-) w razie czego wielkie dzieki...z gory ... jezeli moge prosic to na "[email protected]" .. wielkie dzieki.... Nie ma po polsku do vzr jest po japońsku i po angielsku, nawet serwisy nie dostają informacji na temat zmian i modyfikacji po polsku więc musisz wybrać w jakim języku byś chciał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 nie jestem specem miałem na myśli że nie podam ci składów a wybór należy do ciebie smile.gif Za to mój Przyjaciel, który troszkę się jednak na mechanice zna powiedział mi: "najwaźniejsza lepkość i gęstość ... a marka to może być nawet kujawski". Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musstaffa Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 hehe.. spoko to z jezykiem sobie zalosuje...ale hm.. jest przeciez przepis w polsce ze zeby cos sprzedac to instrukcja musi byc w jezyku polskim.. ps... nie znalazl sie nikt kto by przetlumaczyl na PL.. z japonskiego ?? albo chociaz z ENG ?? Pozdro szanowni koledzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) haha jak kupisz w pl vzr-a to możesz mieć instrukcje obsługi tylko po pl tak jak przepisy mówią ale niewiem tego czt jest pl bo sam ciągna z usa a jeśli chodzi o serwisówke to niespotkałem się żeby była w innych językach jak japan :) i angielski a i serwis dostaje biuletyny o zmianach po angielsku a tłumaczył ci niebęde jak chcesz to bede wysyłał kilku kolegą to sobie jakoś poprzesyłaćie lub na serwr trzeba to załadować (......)Za to mój Przyjaciel, który troszkę się jednak na mechanice zna powiedział mi: "najwaźniejsza lepkość i gęstość ... a marka to może być nawet kujawski". No faktycznie się zna :) może jest samochodowym mechanikiem?? zresztą bez sensu jest sprzeczanie się jeśli uważasz że masz dobry olej to lej go sobie dalej jeśli nie to zmień a najlepiej zapytaj np. piotrka dudka czy lepkość i gęstość to wszystko co jest potrzebne do moto i czy kujawski bedzie ok :) Edytowane 16 Listopada 2008 przez sq9jkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musstaffa Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 no to za 2 tyg odbieram.. zrobie sobie jaja z mojego dealera... ja kdostane moto i powiem mu ze nie moge go przyjac bo nie ma instrukcji po PL... ciekawe jaka bedzie jego reakcja.. heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Jeśli jest z polskiego salonu to moim zdaniem powinneś mieć po polsku instrukcje tylko że tam nic ciekaewgo niema same pierdoły a serwisówki niema na wyposażeniu moto :) Co do instrukcji z polski to ci niepowiem czy jest po naszemu ,musisz spytać tych co mają salonowe vzr-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musstaffa Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 poczekam zobacze.... juz nie bee molestowal.. popodniecam sie piszac z wami :-) /// hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 może jest samochodowym mechanikiem?? Nie :) zapytaj np. piotrka dudka czy lepkość i gęstość to wszystko co jest potrzebne do moto i czy kujawski bedzie ok smile.gif Czytasz bez zrozumienia :P Ale kończę off topic. Trzeba założyć temat gdzie indziej ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin73 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Co do instrukcji z polski to ci niepowiem czy jest po naszemu ,musisz spytać tych co mają salonowe vzr-y Polski salon = polska instrukcja obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boulevard Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 jeśli twoje moto nie ma kropki nabitej w nr vin a jest w spisie wadliwych to powinneś to wymienić , jeśli masz gwarancje to za darmo, wyśle ci pdf z nr vin w których powinny być wymienione i sprawdzisz sobie wszumie to były dwie wady z tymi moto i są spowodowane wadą fabryczną którą poprawiali darmowo Witam kolege. Gdybyś był uprzejmy przesłać (nr vin) Czy pamiętasz o klapce na aku... Instrukcja, serwisówka jeśli nie ma po Polsku to może być po Angielsku, spróbuję przetłumaczyć. Serdeczne dzięki :notworthy: :notworthy: :notworthy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witajcie Kurcze nie dam rady tego wysłać bo jest tego 47mb może podpowie ktoś gdzie i jak to wrzucic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi