Skocz do zawartości

M1800R ( VZR1800R , M109R ) - temat zbiorczy

maq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam ponownie :)

w ciągu 2 miesięcy będe dokonywał zakupu moto i już zdecydowałem

jeżeli dostanę VZR1,8 za 20000 (z USA z plastikami do pospawania) to kupuję VZR-a

a jeżeli się nie uda to kupuję VN 900 xD

Ostatnio właśnie znajomy który sprowadza profesjonalnie moto sprowadził VZR-a ale na zamówienie.

za 20500 + 1500 za transport sprowadził vzr-a z 1500 milowym przebiegiem ale po przewrotce na stópce

(po dokładnym obejrzeniu można było wywnioskować że nie był bity a faktycznie wyglądało jak by się tylko kulnął na bok)

więc jak znajdzie się taki to może się spotkamy na jakimś zlociku vzrów xD

Koledzy.. macie moze serwisowke do VZR 1800 po PL ?? wlasnie kupilem moto...ale 2009 i jeszcze miesiac musze poczekac a juz bym z checia sobie poczytal i popodniecal sie :-) w razie czego wielkie dzieki...z gory ... jezeli moge prosic to na "[email protected]" .. wielkie dzieki....

No i tyle mi wystarczy :D

W takim bądź razie jeżdżę nadal na Motulu ;)

A prosze bardzo :) nie jestem specem miałem na myśli że nie podam ci składów a wybór należy do ciebie :)

Koledzy.. macie moze serwisowke do VZR 1800 po PL ?? wlasnie kupilem moto...ale 2009 i jeszcze miesiac musze poczekac a juz bym z checia sobie poczytal i popodniecal sie :-) w razie czego wielkie dzieki...z gory ... jezeli moge prosic to na "[email protected]" .. wielkie dzieki....

Nie ma po polsku do vzr jest po japońsku i po angielsku, nawet serwisy nie dostają informacji na temat zmian i modyfikacji po polsku

więc musisz wybrać w jakim języku byś chciał :)

nie jestem specem miałem na myśli że nie podam ci składów a wybór należy do ciebie smile.gif

Za to mój Przyjaciel, który troszkę się jednak na mechanice zna powiedział mi: "najwaźniejsza lepkość i gęstość ... a marka to może być nawet kujawski".

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

hehe.. spoko to z jezykiem sobie zalosuje...ale hm.. jest przeciez przepis w polsce ze zeby cos sprzedac to instrukcja musi byc w jezyku polskim.. ps... nie znalazl sie nikt kto by przetlumaczyl na PL.. z japonskiego ?? albo chociaz z ENG ?? Pozdro szanowni koledzy...

haha jak kupisz w pl vzr-a to możesz mieć instrukcje obsługi tylko po pl tak jak przepisy mówią ale niewiem tego czt jest pl bo sam ciągna z usa a jeśli chodzi o serwisówke to niespotkałem się żeby była w innych językach jak japan :) i angielski a i serwis dostaje biuletyny o zmianach po angielsku a tłumaczył ci niebęde jak chcesz to bede wysyłał kilku kolegą to sobie jakoś poprzesyłaćie lub na serwr trzeba to załadować

(......)Za to mój Przyjaciel, który troszkę się jednak na mechanice zna powiedział mi: "najwaźniejsza lepkość i gęstość ... a marka to może być nawet kujawski".

No faktycznie się zna :) może jest samochodowym mechanikiem?? zresztą bez sensu jest sprzeczanie się jeśli uważasz że masz dobry olej to lej go sobie dalej jeśli nie to zmień a najlepiej zapytaj np. piotrka dudka czy lepkość i gęstość to wszystko co jest potrzebne do moto i czy kujawski bedzie ok :)

Edytowane przez sq9jkt

Jeśli jest z polskiego salonu to moim zdaniem powinneś mieć po polsku instrukcje tylko że tam nic ciekaewgo niema same pierdoły a serwisówki niema na wyposażeniu moto :)

Co do instrukcji z polski to ci niepowiem czy jest po naszemu ,musisz spytać tych co mają salonowe vzr-y

może jest samochodowym mechanikiem??

Nie :)

zapytaj np. piotrka dudka czy lepkość i gęstość to wszystko co jest potrzebne do moto i czy kujawski bedzie ok smile.gif

Czytasz bez zrozumienia :P

Ale kończę off topic. Trzeba założyć temat gdzie indziej ;)

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

• 2 tygodnie później...

jeśli twoje moto nie ma kropki nabitej w nr vin a jest w spisie wadliwych to powinneś to wymienić , jeśli masz gwarancje to za darmo, wyśle ci pdf z nr vin w których powinny być wymienione i sprawdzisz sobie

wszumie to były dwie wady z tymi moto i są spowodowane wadą fabryczną którą poprawiali darmowo

Witam kolege.

Gdybyś był uprzejmy przesłać (nr vin)

Czy pamiętasz o klapce na aku...

Instrukcja, serwisówka jeśli nie ma po Polsku to może być po Angielsku, spróbuję przetłumaczyć.

Serdeczne dzięki :notworthy: :notworthy: :notworthy:

pozdrawiam