BartekG Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Może ktoś poda jakieś miłe skręty i asfalty w beskidach, żywcu?Byłem w Szczyrku parę tygodni temu. Masz przełęcz Salmopolską, Kocierską, Szacura, Kubalonka (tam nie byłem bo jechałem przez Czarne Duże i Zameczek - świetna trasa) i wszystkie lokalne drogi w parku krajobrazowym . Asfalt nie zawsze zachwyca (choć często jest idealny), zakręty i widoki wspaniałe. Można też popałować na S69. Nawet ulice w samym Szczyrku są nieźle pokręcone - zobacz na mapie. Edytowane 12 Czerwca 2008 przez BartekG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Byłem w Szczyrku parę tygodni temu. Masz przełęcz Salmopolską, Kocierską, Szacura, Kubalonka (tam nie byłem bo jechałem przez Czarne Duże i Zameczek - świetna trasa) i wszystkie lokalne drogi w parku krajobrazowym . Asfalt nie zawsze zachwyca (choć często jest idealny), zakręty i widoki wspaniałe. Można też popałować na S69. Nawet ulice w samym Szczyrku są nieźle pokręcone - zobacz na mapie.Salmopol i Kubalonkę to znam na pamięć :icon_eek: Niestety od Białego Krzyża w stronę Szczyrku można mówić o normalnej nawierzchni.S69 - nie wiem co to za trasa, potem sobie sprawdzę.Może ktoś jeszcze dorzuci swoje 3 grosze? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Hehe to wyglada jak moje zdjecia z wakacji buttrock.gif opone mialem w tym kształcie po powrocie do Polski: \_/ na dole plaska i bez bieznika od autostrad na bokach tez płaska i bez bieznika od winkli. Tył pozamykalem dokumentnie Hehe, brzmi zachęcająco ;) Oby nasze też tak wyglądały po tripie :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Aj, aj... Kochane zakręty... Cała zabawa polega na zakrętach... :P Ja zakochałem się na zjazdach na naszą autostradę pod Poznaniem... Lecisz sobie, wchodzisz w dość ciasny prawy winkiel, później delikatny łuk w lewo, a na końcu ostro w prawo z wyjściem na pełnej piź*zie w dość konkretnym złożeniu :) ;) :lalag: :lalag: COŚ PIĘKNEGO :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi