danmacz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Motocykl, jak w tytule , brakowalo mu mocy i sprawdzilem ze poprostu nie pali na przednim prawym cyl. sprawdzilem swiece jest jak nowa nie okopcona i cala w paliwie, sprawdzilem ja na innej fajce i dziala, osobiscie mysle ze padl przewod wys. napiecia albo cewka ale ponoc ten model ma jedna cewke na dwa cylindry, stad moje pytanie czy rzeczywiscie tak jest i czy moja dignoza co do przewodu jest sluszna bo jezeli tak to chyba nie ma problemu z wymiana tego elementu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Motocykl, jak w tytule , brakowalo mu mocy i sprawdzilem ze poprostu nie pali na przednim prawym cyl. sprawdzilem swiece jest jak nowa nie okopcona i cala w paliwie, sprawdzilem ja na innej fajce i dziala, osobiscie mysle ze padl przewod wys. napiecia albo cewka ale ponoc ten model ma jedna cewke na dwa cylindry, stad moje pytanie czy rzeczywiscie tak jest i czy moja dignoza co do przewodu jest sluszna bo jezeli tak to chyba nie ma problemu z wymiana tego elementu? nie napisales czy sprawdziles ja na fajce, na ktorej powinna pracowac, moze tez jest na niej iskra ale nie oznacza to koniecznie, ze iskra bedzie w warunkach pracy silnika juz po wkreceniu... jesli to nie swieca to Twoja diagnoza wydaje sie byc sluszna o ile masz sprezanie w tym cylindrze... pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Zamień 2 świece miejscami i polataj chwilę i wtedy patrz czy na tym trefnym cylindrze jest tak samo czy dobrze juz pali. Edytowane 10 Czerwca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 kazda fajka i przewód ma oddzielną cewke, wiec jest ich 4, druga sprawa-wprowadz moto w tryb serwisowy i zobacz co powie :icon_biggrin:Pozdro Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi