zulus Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Zulus Przeszkadzało mi to że STAŁEM na czerwonym... A to sory:( nie doczytałem żeś był stojący. Tu masz rację nie miał prawa się wciskać na stojącego. Znaczy w ogóle nie mają prawa, ale co innego w stojącego. Jadąc masz kila możliwości ale stojąc to nawet nie ma jak kopnąć takiego :icon_mrgreen: Szerokiej i oby taka syt. była ostatnią. Do zobaczenia na rybce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Do zobaczenia na rybce. A jutro cos smigacie ???Bo jak nie macie planow to podlaczyc sie mozna pod chlopakow z ducati :crossy: Ja dzisiaj z nimi smigalem i calkiem fajna, lajtowa jazda :lalag: Machnelismy okolo 200 kilosow Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 No to która ASIA z dużych liter podporowadziła koszulkę M dla mojej kolezanki Asi (małymi literami) ? ;) Już opłaciłem detektywa i płatnego mordercę :banghead:Pomylił sie ktoś kto odbierał :bigrazz: Koszulka dla twojej kolerzanki czeka w sklepie obwoźnym.Więc możesz zwolnić ekipę morderczo-detektywistyczną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 dziś wprawdzie poniedziałek dopiero ale moje źródła_donoszą że będzie w środę bezdeszczowo :buttrock: czy ktoś gdzieś jakąś rybkę w związku z tym planuje :) PozdrawiamuLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ok, Jesus, ekipa odwołana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jak czas pozwoli to się pojawię kawiszonem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Mili koledzy rybkowicze, których poznałam i których jeszcze nie poznałam. Wreszcie zostałam motocyklistką z licencją na zabijanie owadów ;-) Od dzisiaj jestem na legalu!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 GRATULACJE!! i jak sie jezdzi na legalu?? dla mnie nie bylo roznicy, ale przyjemnie jest sie pochwalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 czy ktoś gdzieś jakąś rybkę w związku z tym planuje :) Jak się nie wywalę to może i ja dołączę :) Widzieliście na n-k? Szykujcie maszyny na Rybkową paradę ślubną :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Widzieliście na n-k? Szykujcie maszyny na Rybkową paradę ślubną :clap:Zappa nie wiem o co chodzi?? Daj jakieś namiary kto i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Looknij na pw :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 oj zappa daj cynk a nie sie tak czaisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 No wlasnie ... ;) Dawaj jakies namiary a nie sciemniasz o n-k ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Chłopoki chętnie dołączę sie do parady jak jakas sie organizuje....naszej klasy nie posiadam wiec prosze PW jak cos :notworthy: Co do rybki w środę chętnie bym gdzieś wyskoczył...ale wyskakuje do Poznania na szkolenie :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 A o środzie cisza to gdzie śmigamy :notworthy: :bigrazz: :lalag: koszulki obowiązkowe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi