HooLooVoo Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ehhh sobota :D niestety będę w trasie Wawa - Sosnowiec - Kraków - Sosnowiec - Wawa więc cały weekend poza domem. Ale może w następną sobotę się zemszczę i ustrzelę kogoś na paincie :biggrin: a jutro postaram się być o 17:30-17:40 na Torwarze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Nie no jutro koniecznie trza jechać, bartheez aż wariuje żeby r6 na rybkę pojechać :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ja tam tradycyjnie nastawiam się w środę na rybkę (niestety nie w sobotę z przyczyn podanych wcześniej) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Zappa ja z mackiem i barthezem będzięmy, więc możesz na nas liczyć :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 O której zbiórka jutro? Dziś skończyłem prace o 18 :crossy: Jutro nie wiem jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Jutro na 17:40 na torwar raczej na pewno nie zdążę. Możliwe, że dopiero ok. 19 będę wolny. Ale jeśli jakieś konkretne miejsce docelowe będzie ustalone, to myślę, że choć na chwilę dałbym radę się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Hola, hola! Za tydzień zapraszam na paintball-gdzie mi tu z rybkami wyskakują? :) Natomiast jakbyście coś konkretnego ustalili na jutro, to może bym dołączyła na miejscu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No cóż pewnie miejsce ustalimy na miejscu (:>), a zbiórka tradycyjnie 17.30 + 15 minut czekania. Jak ktoś chciałby dołączyć to mogę podac swój telefon na pm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Hola, hola! Za tydzień zapraszam na paintball-gdzie mi tu z rybkami wyskakują? ;)No to właśnie! Można ożenić dwie imprezy - takie dwa w jednym jak wash and go! Wystrzałowa rybka! :biggrin: Natomiast jakbyście coś konkretnego ustalili na jutro, to może bym dołączyła na miejscu :crossy: Aha... :wink: pewnie Ci się nasze logo spodobało i wróciłaś 'córko marnotrawna' :icon_mrgreen: Było by miło znów razem coś wypić :flesje: Edytowane 8 Października 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No to właśnie! Można ożenić dwie imprezy - takie dwa w jednym jak wash and go! Wystrzałowa rybka! :flesje: Ale ja się tym razem stawiam na mordowanie na piechotkje-coby na piwko prosto po można było skoczyć :icon_mrgreen: Aha... :wink: pewnie Ci się nasze logo spodobało i wróciłaś 'córko marnotrawna' :biggrin: Logo faktycznie super :crossy: ale po prostu wreszcie mam wolną środę ;) Chociaż w chwili obecnej(9:27)nie wiem czy prosto po pracy nie wjadę natychmiast do łóżka i spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Chociaż w chwili obecnej(9:27)nie wiem czy prosto po pracy nie wjadę natychmiast do łóżka i spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać.............. Tylko nie zaśpij na rybkę:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Poproś zulusa aby w drodze przejechał pod twoim oknem, pobudka gwarantowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Tylko nie zaśpij na rybkę:)))Albo spać albo rybka :) A macie już jakąś koncepcję-gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Hola Amigos :cool: Pozdrowienia z Czech :flesje: :) :flesje: :) :flesje: :D Mam mala podpowiedz dla tych co dzis podjada na Torwar... pamietacie to miejsce z duza drewniana chata jakies 6 km za Sochaczewem... droga na Poznan, po prawej stronie... dobry kierunek na przejazdzke, zarcie niezle, a pogoda jak drut... w Czechach tez :wink: Szkoda, ze tym razem rybka beze mnie... i cierpie dodatkowo, bo polskich krzaczkow nie maja na klawestnicach... Pozdrawiam, widzimy sie juz w sobote,R. :flesje: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 To ja proponuje sushi i zieloną herbatę dziś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi