Jesus Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Cały projekt SUPER. Pod logiem powinien być duży i wyraźny napis na rybkę?? gdyż to od tego wszystko się zaczęło i trwa po wsze czasy... Z tyłu na koszulce nick.Popieram ;) :) Jeśli chodzi o damskie i męskie to oczywiście da się załatwić. Męskie mogą być nawet z długim rękawem. P.S. Pracuję nad wyborem drukarni. Jeśli ktoś ma jakąś zaznajomioną to niech daje cynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 P.S. Pracuję nad wyborem drukarni. Jeśli ktoś ma jakąś zaznajomioną to niech daje cynę. Ja coś mogę mieć, jak się upewnię to dam znać (ktoś ze znajomych o tym przebąkiwał, teraz muszę sobie przypomnieć kto...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Może dobrze by to było skonsultować z administracją forum vide punkt 4 paragrafu I regulaminu. ;) Aiyo. Posłałem zapytanie do Administratora forum. Dam znać gdy będzie odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 mowilam, ze Bachor, malo tego ze madry, zdolny, ladny, inteligentny, to jeszcze rysuje, maluje, tatuuje (Bachor nie czytaj, bo wpadniesz w samouwielbienie). Teraz sami sie przekonaliscie, a do tego nie za drogo liczy, wystarczy zabrac na rybke.A propos rybki, mam prosbe do rybkowiczow, (licze na wasze dobre, wspolczujace serca) zeby zajac sie biednym, malym, porzuconym przez wyrodna matke dzieckiem, i zabrac na rybke w srode (podjechac, mieszka na Ochocie, a potem odstawic do domu). Moze do 2oo tez, jak wyrazi ochote i jak ktos sie bedzie wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 A propos rybki, mam prosbe do rybkowiczow, (licze na wasze dobre, wspolczujace serca) zeby zajac sie biednym, malym, porzuconym przez wyrodna matke dzieckiem, i zabrac na rybke w srode (podjechac, mieszka na Ochocie, a potem odstawic do domu). Moze do 2oo tez, jak wyrazi ochote i jak ktos sie bedzie wybierac. Rycerz w szmelcowanej zbroi i na rumaku pokrytym czarnym kropierzem do usług ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Właśnie dotarło do mojego mózgu coś przerażającego. Zmieniliśmy grafik prób z wtorków na środy właśnie :banghead: więc niestety będę mógł uczestniczyć tylko w niektórych rybkach. Raczej rzadziej niż częściej, ale na koszulkę jak najbardziej reflektuję. pozdr Edytowane 12 Września 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ... - muszę pomyśleć o jakiejś skórze ;)...Chyba z rekina :banghead: . Krowia albo świńska raczej odpada :rolleyes: .pzdrPS. sorry za mały offtop ale przecież o rybie wspomniane zostało :wink: Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) No to jeśli można dorzucić się do koszulkowej sugestii:- szkielet rybki :lalag: (dla niewtajemniczonych: choć opuściłem do tej pory może ze dwie rybki to ani razu na oczy żadnej rybki nie widziałem nie mówiąc już o jej jedzeniu :banghead: :wink: wiem były tylko na dwóch pierwszych :rolleyes: )- pomarańczowe na czarnej koszulce :lalag: - nazwa 4UM MOTOCYKLISTÓW (po uzyskaniu zgody) :lalag: - napis "na rybkę??" (zwróćcie uwagę na to że w oryginale są znaki zapytania) :lalag: - nick z przodu musi być bo jak kurtka na plecach to ten z tyłu można sobie w tyłek włożyć ale może być teżi to by było na tyle... ;) Pees... Czy nikt się nie przyczepi o napis Norton? (nie znam się dlatego pytam) Edytowane 12 Września 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Yo.Jest zgoda Administratora na użycie "forum.motocyklistow.pl" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 a na "4UM MOTOCYKLISTÓW" też? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Pytałem o formę i Administrator wyraźnie zaznaczył "forum.motocyklistow.pl". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Tak sobie myślę, że warto się streszczać z realizacją projektu koszulek, żeby było w co się ubrać na forumowy wypad do Borek :flesje: ...Jak lans to lans ;) R. :buttrock: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Pees... Czy nikt się nie przyczepi o napis Norton? (nie znam się dlatego pytam) No wlasnie .... :flesje: Moze tego Nortona to mozna sobie darowac, co ??? ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Tak sobie myślę, że warto się streszczać z realizacją projektu koszulek, żeby było w co się ubrać na forumowy wypad do Borek ;) ...Jak lans to lans :biggrin: R. :flesje:ROBERTO - kiedy są Borki ? Apropos projektu Mopika - super ! I drobne zmiany, jak wyzej, też są ok ! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 No wlasnie .... :eek: Moze tego Nortona to mozna sobie darowac, co ??? :clap: Tak - popieram - wpiszmy Suzuki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi