Mopik (Bachor) Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) No i jest pierwszy szkic :icon_biggrin: Decyzja zapadła jednogłośnie po konsultacji ze sobą samą: rybkowicz dosiada Nortona Commando 750 z 1968r. Musiałam go troszkę uprościć i powywalać mu trochę bebechów, bo inaczej rysunek byłby zbyt załadowany.To trochę krzywe kółko za nim miałoby służyć do wpisania nicku.Czekam na komentarze :wink: Udało mi się wrzucić to na jakiś serwer, ale ni chu-chu nie wiem jak to działa... Załapałam, że trzeba na niego kliknąć, żeby nie był taki porozciągany. I plik jest trochę duży... http://img170.imageshack.us/my.php?image=motorybkagu3.jpg Edytowane 11 Września 2008 przez Mopik (Bachor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 cool! :icon_biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czekam na komentarze :) Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 No i jest pierwszy szkic ;) Decyzja zapadła jednogłośnie po konsultacji ze sobą samą: rybkowicz dosiada Nortona Commando 750 z 1968r. [ciach] Imho dobry wybór - gusta gustami, a klasyka klasyką i chyba pogodzi wszystkich. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czekam na komentarze ;) Dla mnie baja. Super wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 dla mnie bomba :) ;) pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 klimat :banghead: Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czekam na komentarze :banghead:Superowe! Gratuluję talentu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naja Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Nooo, ładne cacko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 SUPER!! Jeszcze tylko pokorować i git ! Czy nicki będą styłu koszulki? Rozumiem, że jak już będziemy mieli koszulki to obowiązkowo wszyscy je nakładają i wspólnie toczymy się na rybkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Oczywiście będę z deczka wk****ny, bo przebicie się katamaranem ze Służewca na Tarchomin nie należy do przyjemnych przeżyć :evil: Wyjechalem sobie "troszke" wczesniej, aby jeszcze z Kasia pogadac .... tak o 15.30 z Ursynowa :banghead: Bylem u niej o ........... 18.20 :lalag: ;) :evil: Pacyfiści natomiast w sobotę jedzą kiełbaskę na bajzlu a w niedziele leczą kaca;) Otoz to :clap: :crossy: Ja w sobote melduje sie na bajzlu na Slkuzewcu a wieczorkiem :lapad: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Projekcik super. Ostatnia "rybka" bardzo udana, co prawda dobilem jako jeden z ostatnich i troche bladzilem po drodze. Mimo niezbyt prostego, jesli sie pierwszy raz jedzie, dojazdu miejscowka super, chyba najlepsza z tych rybkowych w ktorych bylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czekam na komentarze :)http://img170.imageshack.us/my.php?image=motorybkagu3.jpgSuper! :lalag: Toż to Bartas w swoim orzeszku i goglach! :banghead: To on zamiast na rybki latać to pewnie pozował :icon_biggrin: :evil: taaa 49 stron i 90% spamu, temat wcale nie jest zasmiecony :biggrin:No przecie napisałem że komentujemy... :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 osz kurde! faktycznie lekkie podobienstwo widac :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Czekam na komentarze :) :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi