zulus Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 I ja bym przytulił do żołądeczka rybkę ale na taką gadzinę to z puławskiej nie dobiję:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 ok, no to i ja się jutro pojawię :biggrin: to dla "Legionistów" może zrobimy zbiórkę na Neste w Nieporęcie ok. 17.45, tak jak ostatnio. Czy wszstkim to pasuje?? Oczywiście poczekam na Was jeśli się spóźnicie na Neste ;)Do zobaczenia i opracowujcie trasę, bo oprócz rybki może uda się pośmigać. Ja mam pewien plan gdzie mozna wyruszyć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 To może i ja z Zienym sie przybłąkamy :) , tylko, rzeczywiście godzina zbyt poranna.Dam znac jutro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 I ja bym przytulił do żołądeczka rybkę ale na taką gadzinę to z puławskiej nie dobiję:cool:No to dzwoń (tel na privie) a jakoś się znajdziemy. Hm... zapowiada się spory najazd na smażalnię (naliczyłem 9 maszyn?) :smile: To może zabierzmy wędki bo nie wiem czy rybek wystarczy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 W takim razie chcialbym sie dowiedziec ile osob bedzie na parkingu torwaru o 17:15 ?? (chodzi mi o parking gdzie autobusy 171 parkuja ...)zebysmy potem nie czekali bez sensu ... Potem chcialbym sie dowiedziec ile osob bedzie na BP - mysle ze 17:30 - 17:35 dojedziemy ... a w koncu wszyscy spotykamy sie na Neste ... oczywiscie poczekajacie na nas ... Pozdrawiam a moj numer tel 602130023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 W takim razie chcialbym sie dowiedziec ile osob bedzie na parkingu torwaru o 17:15 ?? ja na pewno :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 i ja Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja też postaram się podjechać pod Torwar na tę 17.15 ale nie wiem czy uda mi się zjeść z Wami tą rybkę bo na 19 chyba będę musiał do Wawy wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) ja postaram sie dotrzec, tyle ze z roboty wychodze o 16:30 wiec najwyzej zlapie was na BP zappa! -> miej telefon wlaczony - jakby co bede was scigal przez tel :( Edytowane 2 Lipca 2008 przez Bartasarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Już wiem że się spóźnię wiec nie czekajcie na mnie :icon_twisted:będę Was najwyżej łapał gdzieś na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ohoho.... to raczej ty dzwon do mnie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ja będę czekała w Nieporęcie na zakręcie :icon_twisted: Ale nie każcie na siebie długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 nie kojarze tego neste w nieporecie zupelnie, ani nie wiem o ktory zakret ci chodzi :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 nie kojarze tego neste w nieporecie zupelnie, ani nie wiem o ktory zakret ci chodzi :icon_biggrin: Neste jest na zakręcie,a jak tam dojechać jest podane wyżej :icon_twisted: Już tam robiliśmy zbiórke i nie da się nie trafić, bo to przy głównej ulicy nad Zalewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ok! wyciagam kumpla ze soba jeszcze, ale bedziemy 17.15 na torwarze wiec ktos nas poprowadzi - pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi